Home » Свят » Послание към всички нев@ксинирани от една германка
Послание към всички нев@ксинирани от една германка

Послание към всички нев@ксинирани от една германка

ПОСЛАНИЕ КЪМ НЕВАКСИНИРАНИТЕ ПО СВЕТА ОТ ЕДНА ГЕРМАНКА

Дори да бях набодена и напълно ваксинирана, щях да се възхищавам на неваксинираните, че устояват на най-големия натиск, който някога съм виждала, дори от съпрузи и гаджета, родители, деца, приятели, колеги и лекари. Хората, които са били способни на такъв характер, смелост и критични способности, несъмнено са най-доброто от човечеството.

Те са навсякъде, във всички възрасти и във всички образователни и социални степени. Те са от специален вид, те са войниците, които всяка армия на светлината иска в редиците си. Те са родителите, които всяко дете иска да има, и децата, които всеки родител мечтае да има.

Те са същества, които са над средното ниво на своите общества, те са същността на човечеството, които са изградили всички култури и са покорили хоризонти.

Те са там, до вас, изглеждат нормално, но са супергерои. Те правеха това, което другите не можеха, те бяха дървото, което устоя на урагана от обиди, дискриминация и социално отхвърляне. И те го правеха, въпреки че мислеха, че са сами, и вярваха, че нямат съюзници.

Отритнати от трапезите на семействата си по Коледа, те никога не са виждали нещо толкова жестоко. Загубиха работата си, кариерата им потъна, нямаха повече пари… но не им пукаше. Те претърпяха безмерна дискриминация, разобличаване, предателство и унижение… но продължиха напред.

Никога досега в човечеството не е имало такъв „кастинг“, сега знаем кои са най-добрите хора на планетата Земя. Жени, мъже, стари и млади, богати и бедни, от всички раси и религии, неваксинираните, избраните за невидимия „Ноев ковчег“, единствените, които успяха да устоят, когато всичко се срина.

Това си ти, преминал си невъобразим подбор, на който не са издържали и най-силните морски пехотинци, командоси, зелени барети, астронавти и гении.

Ти си направен от субстанцията на най-великите, живели някога, от онези герои, родени сред обикновените хора, които светят в тъмното.

Превод от немски: Меги / От Извора

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар