Home » Свят » Ослепителната актриса от 90-те днес предизвиква съжаление със съсипаното от пластики лице – от красавица в чудовище! (СНИМКИ)
Ослепителната актриса от 90-те днес предизвиква съжаление със съсипаното от пластики лице - от красавица в чудовище! (СНИМКИ)

Ослепителната актриса от 90-те днес предизвиква съжаление със съсипаното от пластики лице – от красавица в чудовище! (СНИМКИ)

Американската актриса и звезда от сериала „Мелроуз плейс“ Хедър Локлиър беше секс символ през 80-те години, но през годините коренно промени външния си вид.

Лицето й се изкриви и поду от многобройните козметични операции и въпреки че е почти неузнаваема, папараците я уловиха по улиците на Малибу. По този повод стана ясна и новата татуировка по тялото й, която тя направи в чест на дъщеря си Ава, която беше нейната опора в борбата със зависимостите и в бурните години от живота й.

Хедър Локлиър днес

Освен с операциите, Хедър е известна и с необуздания си любовен живот, но и с алкохолизма и агресивните си изблици – навремето се вдигна голям скандал, когато в пристъп на ярост тя наби половинката си Крис, за което се наложи полицията да реагира. Тя дори се опитала да му отхапе носа, пишат чужди медии. По последни данни той й е простил и й е помогнал да се пребори със зависимостите си.

Хедър Локлиър пластики

Хедър Локлиър лице

Веднъж Локлиър беше арестувана, след като се блъсна с колата си в стълб близо до дома си в Калифорния, където в автомобила беше намерена бутилка алкохол.

Припомняме, че от 1986 до 1993 г. актрисата беше омъжена за барабаниста на Motley Crue Томи Лий, който по-късно се жени за Памела Андерсън.

Хедър Локлиър някога

След Лий, Хедър се влюби в китариста на Bon Jovi Ричи Самбора. Двамата се женят в Париж през 1994 г.

и имат дъщеря Ава (22). Двамата се разведоха през 2006 г., но заради дъщеря си останаха в добри отношения.Хедър Локлиър преди и сега

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар