Home » Клюки » Стана ясно кой е най-големият парашутист във „Фермата“
Стана ясно кой е най-големият парашутист във „Фермата“

Стана ясно кой е най-големият парашутист във „Фермата“

Зрители заформиха интересна дискусия след старта на „Фермата“, в която наддават кой е участникът, който се ползва с благоразположението на продуцентите и без нужните качества ще оцелее дълго в предаването.

Част от тях са категорични, че това е полската акушерка Мажена, която бе спасена от предишната победителка Живка и влезе без състезание в стопанството.

В битката отпадна Милена Стефанова, трудолюбивата учителка от град Опака, която си тръгна в събота вечерта след битка срещу силната, целенасочена хандбалистка Камелия Кузнецова.

Въпреки че дори не успя да прекрачи прага на новия сезон, „Моста на времето“, участничката, възпитана в ценностите на старото време, се раздели с предаването с усмивка.

Довечера, 5 септември, от 20.00 часа, най-градивното българско риалити ще предложи на зрителите нови емоции и решаващи изпитания. След като половината участници влязоха във „Фермата“ в събота, днес към тях ще се присъединят останалите 14 герои.

Сред тях ще бъдат шест жени от миналите сезони, включително две обичани победителки – яхтената стюардеса Ваня Илиева и многодетната майка Веселка Маринова. „Фермата“ 8 ще посрещне и седем мъже, новобранци, между които се открояват баскетболист, полицай, агроном и диетолог.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар