Home » България » През седмицата – по-топло, с повече слънце, уикендът – с дъждове
През седмицата – по-топло с повече слънце уикендът – с дъждове

През седмицата – по-топло, с повече слънце, уикендът – с дъждове

През нощта срещу сряда ще бъде предимно ясно. Минималните температури утре сутрин ще са от 11 до 16 градуса в повечето места.

В сряда ни очаква слънчево време, а увеличения на облачността ще има над планините и източните райони. Вероятността за валежи е малка. В Източна България ще духа слаб, по брега на морето до умерен източен вятър.

Дневните температури ще достигнат от 22 до 28 градуса.

В четвъртък температурите ще се повишат още малко и ще достигнат 24 до около 29 градуса. Ще бъде предимно слънчево.

В петък ще се усили вятърът от югоизток-юг, на места до умерен. Дневните температури ще се повишат още и ще бъдат от 27 до около 31, 32 градуса. Ще бъде слънчево, с висока и средна облачност, по-значителна над северозападните райони.

В събота вятърът ще се ориентира от северозапад и през страната ще премине размит атмосферен фронт. Главно около планините и в Западна България на места ще превали и прегърми.

Дневните температури ще се понижат съвсем слабо и ще са от около 27 на северозапад до около 31 в южните и югоизточни райони.

В неделя облачността ще бъде значителна над голяма част от страната. В южните райони на много места ще превали и прегърми, около планините не са изключени и по-значителни валежни количества.

Малка е вероятността за валеж в северните райони, а в Северозападна България облачността ще намалява до незначителна.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 0 Средна оценка: 0]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар