Home » Скандално » Борисов: Зареждате 100 литра и ще ви връщат 100 лв. на бензиностанцията, ако спечелим изборите
Борисов: Зареждате 100 литра и ще ви връщат 100 лв. на бензиностанцията ако спечелим изборите

Борисов: Зареждате 100 литра и ще ви връщат 100 лв. на бензиностанцията, ако спечелим изборите

Бойко Борисов открива предизборната кампания в Благоевград. Евродепутатът Андрей Ковачев представи кандидат-депутатската листа от областта. 

„Тези избори ще бъдат различни. Преди ни говореха за смяна на модела. И хората се подлъгаха в това да очакват нещо по-добро, по-справедливо. А какво получиха? Инфлация, сметки, социална несигурност. Това са проблемите. Всеки говори за смяна на смяната“, каза от трибуната Росен Желязков.

„Няма нещо тук, което да не сме направили. А за „Струма“ Благоевград е все едно Владая. Дойдох на партийно събрание. Стягайте се и доказвайте. От тези избори по-лесни нямате. Нямаше опозиция и ние се разглезихме.

Тези се скъсаха да крадат и на шестия месец ги пенсионираха. Най-бързо пенсионираният премиер. Завчера бях в Русе – ще се избием до Търново. Голяма гордост на Киро, че спрели „Хемус“, каза Борисов.

„На втори, ако победим, слагаме мито един лев на горивата. На всяка бензиностанция заредиш 100 литра и ти връщат сто лева. 2,20 ще е цената на дизела. И виждате ли – тръгнаха си Кирчо и цената на горивата падна. Цената на дизел, бензин и метан е директно от вашите джобове, каза Борисов.

„Бензин, дизел и метан се вадят директно от вашите джобове в момента. 837% бъркат във вашите джобове. Ето как става то? Нашият договор беше директен „Булгаргаз“ с „Газпром“. Те лъжат и „Булгаргаз“ превежда в Румъния, дъщерната фирма на „Газпром“, и после отиват в „Газпром швайц“, а после в големия „Газпром“.

Един ден това ще бъде плод на разследване. Преди 5 дни нашият институт отчете 4 760 000 лв. са изтегли към „Газпром“. И после говорят, че са за Украйна. Това е най-доброто правителство за Русия“, обясни Борисов.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 0 Средна оценка: 0]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар