Home » Любопитно » Динко от Ямбол – „Ловеца на мигранти“ пострада сериозно при тежък инцидент
Динко от Ямбол – „Ловеца на мигранти“ пострада сериозно при тежък инцидент

Динко от Ямбол – „Ловеца на мигранти“ пострада сериозно при тежък инцидент

Ямболският бизнесмен Динко Вълев, придобил национална популярност като „Ловеца на мигранти“, е в тежко състояние с множество травми след сериозен инцидент край Девня,

35-годишният Динко е пострадал, след като стрелата на кран, опитващ се да репатрира обърнат тир се е счупила и буквално паднала върху него. Той бил със счупени прешлени, таз, ръка и множество други наранявания, съобщиха негови близки.

Според непотвърдена информация Динко първоначално бил приет във варненска болница, но нито един от лекарите не се ангажирал, че може да направи серията от тежки операции и заради това преди няколко часа бил транспортиран за своя сметка с хеликоптер до София.

Днес му предстои много сериозна операция, първата от поредицата, които ще претърпи. Залогът е голям – дали отново Динко ще може да се изправи и живее пълноценно.

„Динко е човек с голямо сърце – добряк и изключителен мъжкар. Не познавам друг като него. Той има ярко изразено чувство за справедливост и е готов да влезе в огъня за приятелите и семейството. Надяваме се всичко с него да е наред“, каза един от близките му, пожелал анонимност.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар