Home » Коментари » Ути Бъчваров скочи на веганите навръх Великден: Не пречете на хората да бъдат щастливи!
Ути Бъчваров скочи на веганите навръх Великден: Не пречете на хората да бъдат щастливи!

Ути Бъчваров скочи на веганите навръх Великден: Не пречете на хората да бъдат щастливи!

Искам да кажа на всички вегани, слънцеяди и други, да не развалят хилядолетната традиция да се яде печено агне на Великден

Това призова по БНТ кулинарят и актьор Ути Бъчваров. Той обясни, че в много семейства има по една снаха или зет, които не пропускат и на празничната трапеза да призовават да не се яде месо, защото това е убийство. Според Ути, такива хора заслужават да се изгонят с шамари от масата.

„Не пречете на хората да са щастливи”, посъветва той, по препоръча на угощението за Великден да се предвиди и поне ястие, което да е по вкуса на веганите.

Ути Бъчваров разкри, че всяко година дава различна рецепта за агнешко, но в крайна сметка всеки си го прави така, както си е научен. Той добави, че предпочита планински агнета, но предупреди, че чеверметата не са съвсем подходящи за Възкресение.

За преяждането и разумното приготвяне на храна Ути препоръча, ако ще се готви да 4 човека, да не се купуват продукти за 6.

Дояждането, за да не се хвърля храна, влияе много на килограмите, коментира кулинарят. Затова е добре храната да се приготвя така, че да не остава много.

„Не говорете за политика на масата, това е неподходяща подправка за празничната трапеза”, подчерта Бъчваров.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар