Home » България » Херо, който приюти 2 украински семейства: Трябва да подкрепим Украйна с оръжия!
Херо който приюти 2 украински семейства: Трябва да подкрепим Украйна с оръжия!

Херо, който приюти 2 украински семейства: Трябва да подкрепим Украйна с оръжия!

Футболният треньор Димитър Димитров – Херо осъди позицията на България да не предоставя оръжия на Украйна във войната с Русия.

Известният футболен треньор Димитър Димитров-Херо е дал убежище на две украински жени с деца. Бургазлията е поел грижата за тях и се опитва да помогне не само с подслон, но и да създаде условия, така че децата да се чувстват спокойни.

С жените се запознах случайно. Видях ги в едно кафене, докато бях там с жена ми. Попитах ги с какво мога да им помогна и така започна нашата дружба”, каза той.

„Когато пристигнахме, бяхме много притеснени. Вече сме по-спокойни. Нашите близки са в Украйна и ние много се тревожим за тях”, разказа една от жените.

Специалистът се включи в сутрешния блок на Нова телевизия и се обяви за по-решителна подкрепа към украинците. Самият Димитров е ангажиран лично да помага на бежанци от Украйна и вече приюти две семейства.

„Позицията ни не е достойна. Хората се нуждаят от оръжия сега, а като не им ги даваме, помагаме на Русия. Украйна не се бори само за свободата си, а за демокрацията в Европа“, заяви Херо.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар