Home » Клюки » Тайната падна: Ето каква е причината за раздялата на Златка и Джизъса
Тайната падна: Ето каква е причината за раздялата на Златка и Джизъса

Тайната падна: Ето каква е причината за раздялата на Златка и Джизъса

Златка Райкова вече е в търсене на заместник на бившата си вече половинка Благой Георгиев-Джизъса.

Тя не спира да обикаля нощните заведения в София и се отдаде на купонясване, докато за сина им Благой се грижи татко му.

Златка бръмчи в компанията на гримьора Цецо Андрев, като дружинката им стои по кръчмите до малките часове на нощта. Пазраджиклийката замина на почивка във Велинград, но не заедно с Джизъса, а в неизвестна компания.

Блондинката не показва кой я придружава по време на спа почивката.

Преди да се раздели с Благой, силиконката ходеше на почивки само семейно, но днес е оставила малкия Благой на грижите на татко си, а тя си почива заслужено, защото в продължение на няколко години тя изкарваше парите в семейството, а бившият футболист само се усмихваше с изкуствените си зъби.

Въпреки че двамата на този етап отричат да са разделени, според източник на „Уикенд” те наистина преживяват криза в отношенията си. Според запознати причината е изневяра от страната на Благой, за която благоверната му научила.

Ако се вярва на слуховете, футболиста кръшнал на Златка с хостеса в столично заведение. Той горчиво се каел за прегрешението си, но Райкова била категорична, че няма да му прости лесно. Сега тя демонстративно парадирала, че е свободна жена и търси неангажиращи забавления.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар