Home » Клюки » Миглена Ангелова стана баба за 5-и път
Миглена Ангелова стана баба за 5-и път

Миглена Ангелова стана баба за 5-и път

Скандалната водеща Миглена Ангелова се похвали, че отборът ѝ с внуци е набъбнал.

Мадам „Искрено и лично“, която се отказа от славната си тв кариера и замина за Франция, сподели, че наскоро ѝ се е родило пето внуче. 58-годишната журналистка се е отдала напълно на задълженията си като баба, които съчетава с градинарство.

От няколко години насам Ангелова живее през по-голямата част от годината в близост до Париж, където обитава просторна къща с двор. В градината си отглеждала и цветя, и зеленчуци. Във Франция тя се премести заради двете си дъщери близначки Адриана и Стефани, които свиха семейни гнезда там. Миглена се връща от време на време и в София, където пък бизнес върти актуалният ѝ партньор Кузман.

Годеник №5 в любовния тефтер на хапливата водеща спечели сърцето ѝ още през 2016 г., след победата ѝ в риалити шоуто „ВИП Брадър“. Известно време тя криеше, че върти любов с младия бизнесмен, тъй като той също е бил семеен и с деца.

После обаче двамата официализираха връзката си медийно, но брак не са сключвали, тъй като Ангелова има зад гърба си общо четири развода.

Първият ѝ мъж Петър е баща на голямата ѝ дъщеря Дора. За него Миглена се омъжила, защото не искала да живее повече с родителите си. Напуснала го малко след като им се родила щерка, защото той бил обикновен шофьор със скромни доходи, а тя копнеела за звездна кариера и висок стандарт.

Прясно разведена и с дете, тя успяла да омае полицая Андрей, от когото има две дъщери близначки – Стефани и Андреа. Той обаче бил прекалено властен. Така се стигнало и до втория фатален развод.

Вече майка на три деца, Миглена не се отказва да намери любовта и в русенската телевизия, откъдето тръгва кариерата ѝ, се среща с оператора Калчо. Той приел децата ѝ като свои, а по-късно двамата станали родители и на син.

Идилията обаче приключва бързо, защото Миглена искала да живее в София, а Калчо настоявал да останат в Русе. Така накрая се разделили със свади и заплахи.

Последната сватба на журналистката бе най-пищна и медийно отразена. Тя се случи през 2007 г., когато Ангелова се взе с бизнесмена Живко Чакръкчиев.

Уж перфектният съпруг, чиято фамилия тв звездата носеше с гордост, се оказал с много дългове, а любовната им история с журналистката свърши с грозен развод и размяна на обиди в медиите.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар