Home » Клюки » Ани Салич: Заплатата ми не е 18 бона
Ани Салич: Заплатата ми не е 18 бона

Ани Салич: Заплатата ми не е 18 бона

Водещата на новините на Нова телевизия Ани Салич проговори за богатството си. Дългогодишната телевизионерка скочи на всевъзможните писания, които се изсипват по неин адрес.

Според слуховете, които витаят из публичното пространство, водещата е една от най-богатите в съсловието. За нейните имоти се говорят чудеса – че Ани има къщи в Белград, както и в родния си Благоевград.

Освен това притежавала палати в София и на други места по света. Журналистката се возила и на тузарска кола, която била закупена за главозамайващите сто бона.

„Нищо от това не е вярно. Работя двадесетина години в телевизията, и то при шефове, които не раздават пачки ей така. Те са успешни бизнесмени и не хвърлят парите си на вятъра, а знаят какво да ги правят.

Затова заплатата ми от 18 бона, както се твърди по сайтовете, изобщо не отговаря на истината. Притежавам едноетажна сглобяема къща и апартамент в столицата. Карам кола, която според оценителите, струва десет хиляди евро“, бясна е Ани Салич.

Припомняме, че амбициозната 54-годишна брюнетка завърши второ висше, като се сдоби с диплома от Военната академия „Г. С. Раковски“. И не е изключено да реши да атакува високи държавни постове, а не да се пенсионира в телевизията.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар