Home » Клюки » Зрителите: Марта е истинската победителка в Ергена
Зрителите: Марта е истинската победителка в Ергена

Зрителите: Марта е истинската победителка в Ергена

Според мнението на повечето от зрителите последната напуснала романтичното риалити „Ергенът“ Марта се е представила най-достойно от участничките в имението. Тя бе изключително откровена и с Виктор, като сподели, че между тях няма как да се получи, но ще се радва да бъдат приятели.

Според мен целта беше експеримент за отношенията между толкова момичета на едно място, а не толкова Виктор. Никак не беше лесно, винаги бяхме ангажирани и непрекъснато с микрофони, почти нямахме лично време. Освен, че сме изолирани, без телефони, дори и без книги. Това мнение изказа Марта в Шоуто на Цитиридис.

Хареса ми моето представяне, в повечето случаи съм реагирала адекватно спрямо обстоятелствата, сподели тя.

Тя е може първата дама, напуснала шоуто, която се радва на толкова позитивизъм от страна на зрителите.

Изключително спокоен и уравновесен човек!

Марта е много добра, позитивна, истинска, искрена и неподправена. Не ми харесва само злобеенето й към Александра и това, че на 36 не може да готви дори някакви минимални неща като спагети. Но като цяло е страхотна. Едно от най- адекватните интервюта с участничка от Ергенът. Другото добро интервю беше с Елвира. ?❤️?

Много готина и умна мацка, естествена и непринудена, рядка находка ?

Остана ми фаворит до мига,в който не получи роза.Най-истинската,най-добрата,най-съвестната.Браво,Марта!?

Още от визитките в началото се видя, че Марта е една от малкото адекватни хора там, евала! Прекрасен човек, просто не и беше в това предаване мястото, но дано да намери щастието отново и този ПР да и помогне за реализиране на мечтата й с изкуството.. Дерзай, Марта!

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар