Home » Здраве » Златната рецепта на баба Лили срещу диабет с орехи и индрише: Никога не съм се чувствала по-добре!
Златната рецепта на баба Лили срещу диабет с орехи и индрише: Никога не съм се чувствала по-добре!

Златната рецепта на баба Лили срещу диабет с орехи и индрише: Никога не съм се чувствала по-добре!

Съвременният свят е изправен пред редица хронични и метаболитни заболявания, от които страдат все повече хора. В същото време изглежда, че съвременната медицина е безсилна да се справи с тях и да предотврати тяхното развитие.

Едно от тези заболявания е диабетът. В момента в света има около 460 милиона души с тази диагноза, като се смята, че до 2030 г. техният брой ще достигне 600 милиона души.

Според специалисти половината от диабетиците в България дори не предполагат, че имат това заболяване, а знаещите са обречени да следят постоянно нивата на кръвната си захар и да приемат лекарства до края на живота си.

Има обаче примери и изключения, които с помощта на народната медицина са успели да се спасят от това заболяване. Ето защо е необходимо всички аномалии в здравето да се контролират и регулират своевременно веднага след възникването им. Болестите са много по-лесни за лекуване, ако бъдат открити и третирани навреме.

Такъв е случаят с Лиляна Панталеева, наша читателка. Тя страдаше от висока кръвна захар в продължение на години, докато не започна лечение с естествена медицина.

В резултат на това кръвната й захар падна от 9,55 на 4,2 и не се покачи отново, след като се върна към нормалния си начин на живот. За да приготвите този народен лек срещу диабет са ви необходими домашна ракия, орехи с черупките и листа от индрише.

индрише храст

Народен лек срещу диабет

Продукти: 

500 мл домашна ракия около 40 градуса

16 цели орехи с черупка (15-20 в зависимост от големината)

20 листа индрише

1 чаена лъжичка канела – по желание

орехи с черупките

Начин на приготвяне:

Сложете счуканите орехи заедно с черупката и плодовете в голям буркан, нарежете листата на индришето заедно с дръжките, след което ги добавете и накрая ги залейте с ракията. Разклатете добре, затворете и поставете буркана в хладилник (на долния рафт) за 15 дни. Бурканът трябва да се увие във вестник или алуминиево фолио и да се разклаща от време на време.

лек с индрише и орехи

След две седмици прецедете съдържанието и съхранявайте лекарството в стъклена бутилка и го съхранявайте в хладилник. Пийте 20-25 мл сутрин на гладно до изчерпване на цялото количество. Най-добре е да пиете за период от три месеца, след това направете почивка за 1 месец и след това можете да повторите още 3 месеца.

Баба Лили твърди, че кръвната й захар никога повече не се е покачвала и че се чувства страхотно. Тя препоръчва рецептата на всички, защото е убедена в ефективността на природната медицина.

индрише цвят

Не забравяйте, че високата кръвна захар е заболяване, което изисква строга диета, здравословен режим и физическа активност, както и избягване на бяло брашно, захар и други храни с висок гликемичен индекс.

Източник: Лекува.нет

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 0 Средна оценка: 0]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар