Home » Клюки » Гръм в Рая! Джино се раздели с красивата майка на дъщеричката си – уж я обожаваше, а я изтри от живота си!
Гръм в Рая! Джино се раздели с красивата майка на дъщеричката си - уж я обожаваше а я изтри от живота си

Гръм в Рая! Джино се раздели с красивата майка на дъщеричката си – уж я обожаваше, а я изтри от живота си!

Риалити звездата Джино Бианкалана е сред най-популярните личности у нас.

Почитателите му бяха във възторг, когато той откри любовта в лицето на красивата лекарка Кристиана, а наскоро двамата станаха и родители на прекрасно момиченце.

Не всичко, което изглежда перфектно отстрани обаче е цветя и рози, както се оказа и в случая. Джино и  годеницата му са се разделили. Това предполагат феновете на риалити героя, тъй като е изтрил всички снимки с лекарката в социалните мрежи. Пред „Телеграф“ той заяви, че не иска да коментира тази тема.

Двукратният победител от Big brother, освен че изтри всичките си кадри с Кристиана, качи и няколко видеоклипа, свързани с раздяла.

„Ако окончателно те отрежа от живота си, разбери нещо, ти вероятно сама си ми дала ножиците“, гласи един от тях. Докторката също е премахнала снимките си с бащата на детето й от личния си профил в Инстаграм.

Джино се запознава с Кристиана в болницата, в която тя работи, преди около 4 години. Миналата година през август месец Бианкалана падна на колене пред брюнетката и й предложи брак в Чикаго, където живееха заедно.

В същия ден двамата обявиха официално, че ще станат родители на момиченце и спретнаха парти за разкриване на пола на бебето с розов дим.

На 25 януари  малката Данаила се появи на бял свят. Като баща звездата се справя много добре, коментира самият той в сутрешното предаване по NOVA “На кафе“. Това се забелязва и от многото клипове и снимки, които споделя с малкото си момиченце.

Но така и не става ясно къде се провалиха с Кристиана в опитите си да бъдат стабилно семейство.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар