Home » Свят » 25-годишен мъж се ожени за баба на 17 внуци-Снимки
25-годишен мъж се ожени за баба на 17 внуци-Снимки

25-годишен мъж се ожени за баба на 17 внуци-Снимки

62-годишна американка и 25-годишният й съпруг отпразнуваха първата годишнина от сватбата си и шокираха мрежата с планове за бъдещето. 

Шерил и Куран отбелязаха паметната дата с видео в TikTok, което е гледано над 650 000 пъти.

Двамата твърдят, че въпреки огромната разлика във възрастта, сексуалният им живот е фантастичен и между тях има страхотна химия.

Госпожа Макгрегър се запознава с бъдещия си съпруг Куран, който е по-млад от нея с цели 37 години, през 2015 г. По това време 15-годишният младеж работи в заведение за бързо хранене, на което синът на Шерил е управител.

Пет години по-късно двамата отново се срещат и, по думите им, осъзнават, че въпреки огромната разлика във възрастта, искат да бъдат заедно, пише Daily Star.

През юли 2021 г.

младият мъж предлага брак на доста по-възрастната си любима, а на 3 септември двойката се жени на интимна церемония, която се появи и в TikTok.

След една година щастлив семеен живот, съпрузите планират да се сдобият със свое дете. Въпреки факта, че Шерил вече има седем деца и 17 внуци, двамата смятат, че сега е идеалният момент да създадат семейство и усилено търсят подходяща сурогатна майка.

„Оженихме се през септември. Минаха няколко месеца, откакто сме готови да създадем семейство. Шерил е на 62, вече има седем деца и 17 внуци, но и двамата смятаме, че заслужаваме собствени деца“, казва Куран.

„Наясно сме, че може да не живея толкова дълго, колкото е Куран, но аз имам вяра в него. Вярвам, че той може да отгледа детето ни и то много добре.

Семействата ни също много подкрепят решението ни да имаме деца. В началото се колебаеха по същите причини. Сега обаче пет от децата ми приеха идеята“, споделя Шерил.

Многобройните им последователи в TikTok са разделени на два лагера. Докато едни ги осъждат за огромната разлика във възрастта, други искрено се радват за младоженците.

„Защо човек да не бъде щастлив, докато може? Възрастта няма значение?“, Хората наистина трябва да спрат да ги мразят. Не знаете историята им, те изглеждат щастливи заедно, така че просто ги оставете на мира“, гласят само част от коментарите в тяхна защита.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар