Home » България » Тази година Антония Петрова удари всички в земята с домашни козунаци – вижте какво чудо сътвори (СНИМКИ)
Тази година Антония Петрова удари всички в земята с домашни козунаци - вижте какво чудо сътвори (СНИМКИ)

Тази година Антония Петрова удари всички в земята с домашни козунаци – вижте какво чудо сътвори (СНИМКИ)

Мис България Антония Петрова събра очите на последователите си в Инстаграм със снимки от домашната си великденска трапеза.

За най-светлия празник тя се похвали, че всички ястия са домашно приготвени, включително и козунаците, които наистина са за завиждане.

домашни козунаци

На клипче, качено в социалната мрежа, се вижда, как Антония плете собственоръчно замесения от нея козунак, а големият й син Благовест помага в украсата:

Антония Петрова козунак

Благовест козунаци

Макар често да е критикувана в мрежата, че прекалява с хвалбите по свой адрес и по адрес на семейството си, този път похвалите са напълно заслужени.

козунаци Антония Петрова

великденски яйца Антония Петрова

Семейството посрещна Великден на вилата си, която се намира в едно от най-красивите планински кътчета на България в Пирин.

Агнешко с картофи

„Светли Великденски празници! Нека празничните ни трапези са пълни с домашно приготвени от нас козунаци, боядисани от децата ни яйца и традиционно, великденско агне, приготвено от и за цялото семейство събрано на едно място!

Защото Великден е семейството! “ – написа г-жа Батинкова в коментар към  снимките, а както знаем, коментарите на последователи в профила й са забранени, но сме сигурни, че този път едва ли щяха да бъдат отрицателни.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 8 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар