Home » Клюки » Спукаха от подигравки Марта от Ергенът
Спукаха от подигравки Марта от Ергенът

Спукаха от подигравки Марта от Ергенът

Една от най-атрактивните участнички в „Ергенът“ – Марта Желязкова, бе сериозно разкритикувана от част от своите почитатели в профила й в Инстаграм. Това стана под нейна публикация, на която позира с розова рокля.

Някои от последователите й обаче припознаха роклята, която носеше друга кандидатка за сърцето на Виктор Стоянов – Александра Гърдева. Те се чудят защо Марта я копира, въпреки че в риалитито не бяха близки приятелки, а напротив – от двата противоположни лагера.


„Защо копираш Алекс??“, пита една от последователките на Марта, а друга направо й отговаря: „Еми един и същ спонсор имат бе, мила“.

„На Александра й стои по-добре! Тя излъчва доброта!“, гласи мнението на жена под поста, като това със сигурност доста е жегнало Желязкова.


„Този гащеризон не беше ли промотиран от Александра Гърдева?“, пита също една от последователките на художничката, а друга стига по-далеч:

„Да, в предаването всички я обиждаха, сега всички я копират. Ирония“.

Естествено, много от мненията са положителни, като Марта е засипвана с комплименти от феновете си. Един от тях обаче забелязва, че ръцете й са доста слаби, а друг я съветва да яде повече желязо, за да позаякне.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар