Home » Здраве » Сложете ЛУК В ЧОРАПИТЕ преди сън! Това, което ще се случи в тялото ви, е СТРАХОТНО!
Сложете ЛУК В ЧОРАПИТЕ преди сън! Това което ще се случи в тялото ви е СТРАХОТНО!

Сложете ЛУК В ЧОРАПИТЕ преди сън! Това, което ще се случи в тялото ви, е СТРАХОТНО!

Сигурно не можете да си представите да спите с лук в чорапи? Но не пропускайте да прочетете този текст.

Според експерти има много ползи от спането с лук в чорапи. Чесънът и лукът са известни като пречистватели на въздуха и когато се прилагат върху кожата, те ефективно убиват бактериите в тялото.

Лукът действа като меридиан, който води през всички пътища към всеки орган в тялото ви. Известно е също, че съдържащата се в лука фосфорна киселина навлиза в кръвния поток и помага за пречистването на кръвта. Лукът също помага за освобождаването на токсини и химикали, като ги издърпва през краката ви.

Ето няколко причини и предимства, поради които е добре да слагате лук в чорапите през нощта:

Фосфорната киселина се абсорбира от лука и изтича в кожата. Това е здравословно, защото помага за пречистване на кръвта, докато спите.

Лукът убива бактериите – Лукът има силни антибактериални и антивирусни ползи, които помагат за унищожаването на вредните бактерии в тялото. Това е една от многото причини, поради които трябва да сложите лук в чорапите си преди лягане.

Здраво сърце – когато лукът е в сутиена или горната част на тялото ви, той помага за поддържане здравето на сърцето. Този здравословен навик ще предпази от сърдечни заболявания.

Ако поставите лук под пръстите на краката в чорапите, абсорбираната от лука киселина помага за облекчаване на болката в синусите, шията и решава ушните инфекции.

Когато поставите лук върху централната част на крака си, това помага да се отървете от стомашни инфекции. Полезен е и ако имате проблеми с бъбреците.

Ако имате проблеми с пикочния мехур, отървете се от проблема, като сложите лук в чорапите си, докато спите. Поставете лука в областта на петата.

Ако краката ви миришат лошо, опитайте този прост домашен лек. Нарежете парчета лук, сложете на подметките и обуйте чорапи.

Освен това, ако почувствате симптомите на настинка или грип , поставете кръгчета лук в чорапите си и легнете да спите.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар