Home » България » Слави Трифонов: Румен Радев е достоен мъж! Гнус ме е, че го заливат с фекалии всеки ден
Слави Трифонов: Румен Радев е достоен мъж! Гнус ме е че го заливат с фекалии всеки ден

Слави Трифонов: Румен Радев е достоен мъж! Гнус ме е, че го заливат с фекалии всеки ден

Шоуменът Слави Трифонов, когото мнозина считат за истинския победител на изборите на 4 април, стои плътно зад Румен Радев и му желае втори президентски мандат. Самият той недвусмислено го подсказа със свое изявление.

Слави не крие, че симпатизира на ген. Радев още от времето, когато президентът работеше като пилот. Както е известно, жена му Десислава преди години е била пиар на Трифонов. Освен това Румен Радев е гостувал в “Шоуто на Слави” още когато никой не знаеше кой е той.

“Поведението на Румен Радев е много достойно. Неслучайно хората го харесват, той е най-харесваният политик в държавата. Мисля, че партиите от статуквото се страхуват от служебен кабинет и избори, които ще бъдат направени от ген. Радев.”, разкрива Слави Трифонов, писа Dw.com.

Слави Трифонов подкрепя Румен Радев и го харесва

Той е погнусен от начина, по които повечето медии злословят по адрес на президента, за да слугуват на Борисов. Слави беше един от хората в публичното пространство, които защитиха реномето на Радев след скандала със сина му, писа Fakti.bg.

“Само мен ли ме е гнус от отвратителното поведение на медии и политици. Румен Радев обяви, че ще се кандидатира за втори мандат и веднага се почна с внушения и откровени лъжи. Ние трябва да се надигнем, защото иначе всеки от нас рискува да стане жертва на една фекална машина. Нека пуснем най-после водата!” – беснее Слави в интернет.

Шоуменът има реален шанс да даде властта в държавата именно на президента. Ако откаже да прави правителство, Радев ще състави служебен кабинет и ще разполага с 3 месеца да атакува Борисов по съдебен път.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар