Home » Свят » Рускиня срази Интернет, показа как се прави много евтина и прекрасна малка къщичка (СНИМКИ
Рускиня срази Интернет показа как се прави много евтина и прекрасна малка къщичка (СНИМКИ

Рускиня срази Интернет, показа как се прави много евтина и прекрасна малка къщичка (СНИМКИ

Има ли човек, който не си е мечтал да си има своя малка къщичка. Но много от нас осъзнават, че макар и малка, тя не е никак евтина.

Ще се запознаем с една жена на име Ала Пономарева, която решава, че това не е задължително да е така. Успява да си построи евтина къщурка и ни оставя насоки, които можем да последваме сами

Да, не е задължително това приключение да ни струва луди пари. Тя е успяла да си построи малка, но много уютна къщичка с площ от 8 квадрата, а общият бюджет е само около 1000 лева.

Тя документира процеса в своя блог – от началото, до края, без да изпуска нито една подробност. Освен, че не струва много пари, проектът е и много бърз за изпълнение. Тя, като жена, се справя само за три седмици. И крайният резултат спира дъха.

Със сигурност няма много по-добри места, в които да искаме да прекараме свободното си време. Едната стена е направена, така че да пропуска голямо количество слънчева светлина. Тя успява да си сложи и слънчев панел. И да, той влиза в споменатата цена!

Има и много приятна веранда, която е построила от отпадъчен дървен материал, който нейната сестра е щяла да изхвърли.

Още по-якото е, че едната от стените всъщност може да се отваря. Не сме виждали по-функционална и приятна малка къщичка, която се конкурира успешно дори с много по-големи от нея. Буквално в тази може да се живее!

Пълното ръководство тук:

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар