Home » Любопитно » Класическа ротативка 40 Burning Hot – какво трябва да знаете?
Класическа ротативка 40 Burning Hot - какво трябва да знаете?

Класическа ротативка 40 Burning Hot – какво трябва да знаете?

Онлайн слотовете днес са сред най-популярните и предпочитани игри от казино почитателите. Ротативката 40 Burning Hot е една от тях, тъй като е с красиви символи и няма сложни правила за усвояване. Всичко е просто и ясно, а потенциалът за печалби – огромен. Подробностите разкриват от Palms Bet.

Какви са особеностите на ротативката 40 Burning Hot?

Това е плодова игра от Amusnet Interactive. В нея се срещат класическите икони, като портокали, грозде, седмици, черешки и допълнителни, като четирилистната детелина. Символите са триизмерни и създават впечатление на изпъкналост, благодарение на красиво оформения интерфейс. Всички знаци са анимирани при образуване на печеливша комбинация. Музикалният съпровод е ограничен до основните звуци на въртенето.

40 Burning Hot е ротативка с 5 барабана и 4 реда различни знаци, а линиите за печалби са четиридесет.

Какви специални символи и бонуси има в играта?

Както в повечето съвременни слотове, така и в този са предвидени специалните символи Уайлд и Скатер. Първият се представлява от четирилистната детелина и попадението на две или три от нея прави комбинация с околните знаци. Скатерите в 40 Burning Hot са два: звезда и долар ($). Тяхната поява на игралното поле умножава печалбата по определен множител.

Какви са правилата и може ли да се играе безплатно?

При стартиране на 40 Burning Hot, първо трябва да решите дали искате звук или не. Определя се размерът на залога при всяко завъртане и се натиска бутона „Старт“ в долната част на игралното поле. Завъртат се барабаните и на случаен принцип отляво надясно спират. Двойното последователно натискане на бутона „Старт“ веднага ги спира и петте.

Освен чрез депозити на реални пари, ако играчът не желае да рискува, но иска да се забавлява, трябва да активира Демо режима. Всичко в играта е идентично, но се използват виртуални монети и не се изисква регистрация.

Колко може да се спечели от 40 Burning Hot и как?

Начините за печалби са:

  • чрез комбинация от символи – при попадение на три или повече еднакви знака в редица, или уайлд и скатер. При поява на „звезда“ на три барабана, спечелената сума от общия залог се увеличава 10 пъти;

  • чрез умножаване на сумата – при спечелване, парите могат да се удвоят, посредством уменията ви да познавате дали е пика или купа, първата обърната с лицето надолу карта в тестето;

  • спечелване на прогресивния джакпот – режимът стартира случайно. Отварят се карти и играчът ги обръща. При попадение на три еднакви бои (купа, спатия, каро и пика) се печели различна сума. Най-голяма от тях е при пиката.

Размерът на печалбата зависи от този на залога: от четиридесет до осемстотин монети.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар