Home » Клюки » Рачков и Мария Игнатова отново в опасна близост
Рачков и Мария Игнатова отново в опасна близост

Рачков и Мария Игнатова отново в опасна близост

Димитър Рачков и Мария Игнатова се разделиха преди време в личния си живот, но така и не могат да минат един без друг.

Въпреки че и двамата си имат нови половинки в живота, те ще бъдат отново в опасна близост. Тази събота (10 септември) шоуменът стартира новото си предаване в ефира на „Нова телевизия“. То носи името „С Рачков всичко е възможно“.

Във всяко негово издание осем български звезди ще бъдат подлагани на различни игри и предизвикателства, които ще будят смях у зрителите.

Бургазлията, който на 18 септември ще навърши 50 години, разкри кои ще са първите му гости. Изненадващо в „осмицата“ попадна и бившата му любима Мария Игнатова, с която бяха заедно няколко години.

Освен нея, в ефира на „Нова телевизия“ в съботна вечер ще видим още партньорът му в последното издание на „Като две капки вода“ Герасим Георгиев-Геро, Елен Колева, Йордан Йовчев, Елена Атанасова, Ненчо Балабанов, Калин Врачански и Борислав Захариев, известен с псевдонима си Боби Турбото.

Така за трети път от раздялата си насам Рачков и Игнатова ще бъдат на една сцена. Тя му гостува в едно от изданията на „Забраненото шоу“, както и бе сред допълнителните членове на журито в един от епизодите на „Капките“.

Любопитно е и друго – Мария Игнатова и Ненчо Балабанов ще запишат своеобразен рекорд тази седмица. Те ще бъдат в ефира цели шест поредни вечери. От вторник до петък те са част от тазседмичния състав на „Черешката на тортата“ заедно с Деян Славчев-Део и Китодар Тодоров, в събота са при Рачков, а в неделя стартира „Звездите в нас“ в ефира на „Нова“, на което двамата ще са водещи.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар