Home » Коментари » Костадинов гневен на извънредните емисии за смъртта на Кралица Елизабет Втора: Чуждопоклонници
Костадинов гневен на извънредните емисии за смъртта на Кралица Елизабет Втора: Чуждопоклонници

Костадинов гневен на извънредните емисии за смъртта на Кралица Елизабет Втора: Чуждопоклонници

Лидерът на Възраждане написа следния пост по повод смъртта на британската кралица:

„Някой може ли да ми обясни защо смъртта на чужд държавен глава трябва да е повод за извънредна емисия новини по всичките ни „национални“ телевизии? Ако, недай си боже, нещо стане с българският президент, дали ще има извънредна централна емисия новини по ББС, как мислите?

Нямам думи за чуждопоклонничеството в нашата страна…“

По-късно той написа нов пост:

„Преди 1989 г. смъртта на всеки генерален секретар на ЦК на КПСС на СССР ставаше повод за извънредни емисии на новините, погребенията им се предаваха на живо, а в страната ни се обявяваше траур. Тъй като времената и метрополиите се менят, но нравите и блюдолизците не, няма да се учудя ако видя същото и у нас сега, след смъртта на английската кралица. Впрочем първото нещо с извънредните емисии новини вече го видяхме, а при това медийната вакханалия тепърва се развихря. В този ред на мисли, само си представете на какво ще станем свидетели, ако нещо се случи с Байдън. Просто не ми се мисли…

И още нещо.

Преди няколко месеца в Япония убиха най-дълго управлявалият там министър-председател – Шиндзо Абе. Япония е велика икономическа сила, много уважавана държава, имаме традиционни, макар и не много дълбоки връзки, никага не сме имали конфликти, дори сме били съюзници по време на Втората световна война. Това трагично събитие не стана повод за извънредни емисии на централните вечерни новини по нашите телевизии. Изводите оставям на вас.“

Ето и част от коментарите под поста му:

„God, Shave the Queen! Ама….тя била смъртна ?!

Горките небеса! Горби и Кралицата се преселиха вкупом. Сега единия ще колонизира съзвездия, другия ще ги разделя. Коце, не си трови нервите с мисирковия лицемерен патос. Надсмивай им се, друго не ни остава “

Защото това е Върховния Рептил на планетата и слугите му тъгуват искрено и лично.

Кирцата ако пак не улучи парапета и сЪ търкулне завалията, дъл жЪ го пуснат по ефиро извънредно у Агелизко да му се поклонят до земи? Явно сме поданици на кралицата. Добре е да се знае.

Не гледам телевизия и се чувствам прекрасно.Тук прочитам заглавието и не отварям-знам какво пише.Не си замърсявам зрението,слуха и ума с излишна,ненужна информация.Чета това,което смятам,че е полезно за моят Дух.Идва времето,когато информационните технологии и медиите няма да са нужни-за тези,които ме разбират какво искам да кажа.Бъдете здрави и щастливи!

Време е за промяна в България! Отишла си от този свят една жена ,живяла и царувала 70 години,значи е била добра! Да почива в мир и толкова! Има си много поклонници,които ще плачат! Нека не забравяме,че сме българи и имаме хора за които да си плачим, които да поплачат и за нас!

„Защото е една епоха с много събития, личности, обрати и е оставила следа в историята. Докато нашия няма да остави абсолютно никаква следа в световната история.

Мащабите на двамата като личности са несъпоставими.“

Аз не гледам ТВ ! Кой е умрял ?“

„Коце, не се прави на по-католик от папата! Смъртта на най-дълго управлявалият монарх на UK е световно събитие, което заслужава извънредна емисия новини! Друг е въпросът, че ние нямаме култура и традиции в тази материя и монархията е екзотика за нас! Това да ни е проблемът с чуждо поклонничеството!

Елизабет Втора бе най-възрастният действащ монарх в света. И в Италия, Германия и много други страни пуснаха извънредни емисии. Да почива в мир ?

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар