Home » България » От форумите: Надя от Камено спаси мен и децата ми, а мъж със страшна диагноза се вдигна на крака!
От форумите: Надя от Камено спаси мен и децата ми а мъж със страшна диагноза се вдигна на крака!

От форумите: Надя от Камено спаси мен и децата ми, а мъж със страшна диагноза се вдигна на крака!

Здравейте, пиша Ви по повод способностите на Надя Андреева!!!

Мъжът ми има карцином на белият дроб вече IV стадий,с метастази в костите и гръбначният стълб.Борим се вече година и половина!!! От май до юли м. г. направихме 5 вливания с Cisplatin/Gemzar и след това лъчетелария. Тумора намаля доста и се задържа така близо година……….но преди месец и половина всичко се промени рязко!

Започнаха болки в таз.стави,кръста и само за месец той не можеше да се обърне в леглото без да изпита ужасна болка …….. и от вчера сме отново на химио със същите препарати! Аз вчера го очаквах да пристигне в къщи мн. изтощен ,а той се появи в много по-добра кондиция

Та по повод Надя-навих мъжът ми да поговори с нея, нищо не губи само да опита и той се съгласи! Само 3 пъти е разговарял и се чувстваше с всеки ден по-добре

Аз вярвам истински в Надя!!!

Мъжът ми беше по-скептичен, но виждайки резултата, днес сам разказа на децата!!! Повярвайте ми, Надя умее да премахне болката!!! Съжалявам,че не съм чула за нея по-рано!!! Благодаря на форума за възможността!!!
Желая на всички здраве

Непременно се обадете!!! Не се колебайте! Не пропускайте шанса! Надя лекува безплатно! Тя просто се раздава!!! Телефоните й са обикновени – без допълнителни импулси. Разговорите са кратки. Можете да говорите с нея и по Skype – за по-евтино. Горещо благодаря на Бога, че ме срещна с нея!!!

С рак на гърдата бях – 3-ти стадий, най-агресивният вид – HER 3+, хормононезависим. Още преди операцията, но и след нея, имах силно главоболие, непрестанно пищене в ушите и болки в краката. След сеансите на Надя всички болежки изчезнаха. Чувствам се здрава. Убедена съм, че ако я познавах с 1 месец по-рано, нямаше да има нужда да се оперирам. Щях да си спестя и химиотерапията, защото щях да мога да докажа резултата от въздействието на Надя на близките ми (лекари), които оказаха неистов натиск върху мен, за да ми влеят въпросната химия. Успях да удържа фронта 3 месеца и 10 дни след операцията.

Резултатите от изследванията на 3-тия месец бяха перфектни: туморният ми маркер спадна от 21.4 на 15.2 (след два месеца въздействие на Надя), тромбоцитите от 405 станаха 232, всички вътрешни органи бяха чисти. Но, … лекари! Понеже няма тест, който със 100% сигурност да установява липсата на туморни клетки – ме тормозиха докато не се предадох.

Преди това обаче се обадих на Надя да ми потвърди, че ще ми помогне да премина курса с минимални поражения върху организма. Така се и оказа. Имам вече 3 вливания с „червения дявол”. Нямам нито гадене, повръщане, диария или констипация, нито проблеми с устната кухина или гърлото, хемоглобинът ми е стабилен. Не вземам никакви добавки или лекарства, дори и сокове не ми разрешават моите експерти (лекарите), защото не трябвало да се поемат антиоксиданти с тази химиотерапия. Пия само водата на Надя.

За нея научих от мой познат, на когото тя за 3 дни отнела неистовата болка от напреднала полиневропатия (следствие от диабет).

На всичко отгоре той е инвалид, поради множество още заболявания, сред които и сърдечна недостатъчност. След като започнал да пие водата на Надя, се почувствал толкова добре, че спрял всичките предписани му 7 лекарства, които преди това вземал всеки ден. Те така или иначе не му помагали особено – въпреки тях, периодично се озовавал в интензивното кардиологично отделение. От половин година не се е срещал с лекарите.

Горещо ви препоръчвам да се обадите на Надя!!! Иска ми се повече хора да разберат за феноменалните й способности и да се радват на изцеление!!!

Телефонът, който ви съветвам да ползвате, е 0896 010 543. Skype адресът й е: nia.1956.

Източник: Gzona

 

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар