Home » Клюки » Ексклузивни СНИМКИ от скъпарското жилище на Корнелия Нинова – вижте как живее лидерката на БСП!
Ексклузивни СНИМКИ от скъпарското жилище на Корнелия Нинова – вижте как живее лидерката на БСП!

Ексклузивни СНИМКИ от скъпарското жилище на Корнелия Нинова – вижте как живее лидерката на БСП!

Изискано съчетание на стил и лукс лъха от интериора на дома на Корнелия Нинова. Уникални снимки от жилището на силния човек на „Позитано“ 20 бяха публикувани от „Ретро“.

Според същия източник, Нинова и съпругът й се простират върху месечен бюджет от 2500 лева, с които покриват всичките си нужди.

 От фотосите се вижда, че Корнелия Нинова е привърженик на максимата „Моят дом е моята крепост.
В жилището на социалист №1 има всичко необходимо, за да се чувства тя изцяло в свои води и да отмаря пълноценно от напрегнатите политически делници.

Според съседи на Нинова, жилището й се простира на повече от 120 квадратни метра и е разположено на висок етаж в модерна кооперация с денонощен контролиран достъп. Двамата със съпруга й Митко се сдобили с имота преди около 20 години.

Преди това двамата живеели в скромна квартира в района на Студентски град. При обзавеждането на апартамента Нинова се ръководела от собствените си виждания за интериор. Именно по тази причина се отказала от услугите на дизайнер, каквито ползват повечето заможни българи.

Най-уютно предводителката на социалистите се чувствала в просторния си хол, където изпъква голям и удобен тапициран с кожа диван.

Секциите и рафтовете също са решени в подобни нюанси и са изработени от масивно дърво, към което очевидно социалистката има афинитет. Масата в трапезарията й отново е направена от висок клас дървен материал и е толкова голяма, че на нея може да седне да вечеря половината от Националния съвет на БСП.

Акцентът в трапезарията на Корнелия несъмнено е голямата камина, която може би по-скоро служи за рафт за сувенири, отколкото за отопление.

Впечатление прави, че из целия ѝ апартамент по стените висят изображения на светци, като най-голяма и най-специална за нея била иконата на света Богородица с метален обков, закачена в коридора й.

Нинова, подобно на Мая Манолова, също силно се уповава на вярата. Редом до иконите място по стените й са намерили и доста картини, повечето от които пейзажи и натюрморти. Наред с тях, специално място е обособено за наградите и отличията на сина й Рафаел от различни олимпиади, състезания и конкурси по математика.

Така Нинова понасяла по-леко факта, че синът й избрал да живее, учи и работи в Америка.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 2 Средна оценка: 2.5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар