Home » Скандално » Ново 20! Преди „Ергенът“ Виктория Капитонова изкарала курс за майсторски… ласки! (виж какво разказа за пълната програма)
Ново 20! Преди "Ергенът" Виктория Капитонова изкарала курс за майсторски... ласки! (виж какво разказа за пълната програма)

Ново 20! Преди „Ергенът“ Виктория Капитонова изкарала курс за майсторски… ласки! (виж какво разказа за пълната програма)

Друго си е да имаш китап за усъвършенстван занаят, особено ако е по „тънката“ част. С това се похвали лично Виктория Капитонова, която преди да влезе в „Ергенът“ и да се напъне да сваля Виктор Стоянов, изкарала курс за майсторско фел@ци@.

Това призна публично самата рускиня, в компанията на своята дружка Дениз Хайрула (която може и да не е карала подобни курсове, но практиката да й идва отвътре)…

„Бях още в Москва, когато моя приятелка ми предложи да запишем такъв курс и аз си избрах този. Беше много интересно. Още от входа ти предлагат питие и дори настояват да пиеш, за да се отпуснеш. Пред теб има около 15-ина вида вибриращи неща, с вазелини и всичките му там такъми. Просто трябва да не ти пука и да започнеш“, смее се опитната вече Виктория Капитонова.

Разбира се, тя не сподели дали и колко пъти е демонстрирала придобитите си умения пред Виктор Стоянов, но всеки може да си направи предположенията сам.

Отбеляза единствено, че е важно да не си стискаш устата и зъбите по време на практиката.

Явно Виктория се е справяла добре, защото успя да не само да се добута до финала, но и да грабне голямата победа. При все, че с Ергенът не са имали и идея за сериозна връзка и продължение на отношенията след Турция.

Но… така е то – отличниците знаят как се прави.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар