Home » Life Story » Има 3 дни в годината, в които починалите навестяват роднините и близките си
Има 3 дни в годината в които починалите навестяват роднините и близките си

Има 3 дни в годината, в които починалите навестяват роднините и близките си

В кои дни починалите посещават своите роднини и защо го правят – въпрос, който често си задават хора, които искат да видят мъртвите или вече са ги виждали и не могат да разберат защо го правят. Смята се, че има определени дни, когато мъртвите могат да дойдат при живите.

Някои вярват, че починалите роднини ни безпокоят по основателни причини. И това е точно така. Езотериците смятат, че човек, напуснал този живот, може да предупреди свой роднина за предстоящи неприятности, пише trud.bg. Някои хора искат да видят починал роднина, защото им липсва. Други, напротив, страхуват се, но когато починалият дойде при човек, те веднага започват да търси отговор на въпроса защо е дошъл и какво е искал да им каже.

Смята се, че има три дни в годината, в които мъртвият може да посети своите близки и да го направи по различни начини. Най-често починалият може да бъде видян на рождения си ден или в деня на своята смърт. Може да се появи година или няколко години след трагичната дата. Важно е да се отбележи, че починалият не идва напразно. Ако пък не се появява – още по-добре, това значи, че не предстоят никакви пречки в живота на живите.

Има още един ден, когато мъртвият може да дойде при роднините си – това е четиридесетият ден след смъртта му, когато душата напуска земята. Този ден е специален, тъй като починалият вече няма да може да се яви на близките си в реален вид, а само насън.

Първият въпрос, който възниква сред хората, които биват посещавани от своите починали роднини, е защо го правят. Смята се, че когато човек умре, той вижда съдбата на своя близък роднина. Понякога починалият идва да помогне или да предупреди за нещастие, което може да бъде предотвратено. Най-важното за неговия роднина е да разбера защо е дошъл при него, тъй като починалият не може директно да каже за предстоящата беда.

Понякога самите хора могат да намерят отговора, като внимателно анализират поведението на починалия, който се е появил. Най-често идват насън – могат да ходят, да ядат, да пият, но някои подробности определено ще покажат какво иска да му каже мъртвия.

Много експерти смятат, че починалият понякога се появява, за да предупреди за скорошното заминаване на роднина в отвъдния свят. В тези случаи починалото лице дърпа ръцете му или го вика при себе си. Насън той може да го повика заедно да вървят по пътя, това ще означава, че иска да го прибере при себе си.

Не се притеснявайте, когато починал роднина ви се яви насън. Най-често това е просто желание да видите любим човек, което е въплътено в сън. Хубаво е, че можете да видите някой, който е отишъл в отвъдния свят, макар и само в съновиденията си.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар