Home » Любопитно » Днес е най-вълшебният ден през октомври: Астролозите твърдят, че нещата в живота ви ще се променят – ето как
Днес е най-вълшебният ден през октомври: Астролозите твърдят че нещата в живота ви ще се променят - ето как

Днес е най-вълшебният ден през октомври: Астролозите твърдят, че нещата в живота ви ще се променят – ето как

Най-вълшебният ден през октомври е точно днес (10.10) и освен, че е нумерологично мощен, днес ще се случат важни неща, които могат да повлияят на съдбата ни.

Всеки месец от годината има т.нар огледални дати. През октомври, десетият месец от годината, това е десетият ден и освен нумерологичната сила, която има тази дата, този път има и други неща, които могат да ни донесат късмет.

А именно 10 октомври тази година се пада в понеделник, което означава, че силата и енергията му ще са от голямо значение, ако се подготвяте за ново начало, връзка, нова работа, малки или големи промени в живота си, като например започване на упражнения, важни решения и други подобни.

Що се отнася до нумерологията, десет е число, което означава завършване, край на кръга, момент, когато нещата са в перфектен баланс. Ако това число се удвои, като например 10:10, силата на числата е още по-голяма, както и вибрациите. Това прави този ден чудесен за проявление, закон на привличането, молитви, всичко, което прилагате в стремежа си към благополучие.

Десетият ден от октомври бележи края на метеорния поток Дракониди, който е активен от 6 до 10 октомври. Обикновено за падащите звезди се смята, че осигуряват творческата енергия, необходима за извършване на някои промени в живота, дори и най-малките, като например да решите да започнете да спестявате.

В този ден Меркурий преминава във Везни, което означава, че и вие ще загубите част от силата си. Това обаче не е лошо, защото влизането в полето на Везни ще ни донесе стабилност, спокойствие, вътрешен мир и ще улесни общуването и постигането на компромис с другите.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар