Home » Life Story » Алекс Сърчаджиева със силни думи за баща си
Алекс Сърчаджиева със силни думи за баща си

Алекс Сърчаджиева със силни думи за баща си

Алекс Сърчаджиева изрече много силни думи за баща си Йосиф Сърчаджиев, които не са първите, които актрисата споделя публично. Този път обаче те не са упреци, а нещо много по-различно.

Известно на цяла България е, че големият актьор изоставя майката на Александра – покойната вече актриса Пепа Николова, когато Алекс е била само на годинка. За липсата на всякакви отношения с биологичния си баща, младата актриса разказва в своя моноспектакъл „На живо“, припомня „Блиц“.

„Баща ми е жив човек, който върви по своя път. Нещата, които разказвам за него, са разказани по възможно най-деликатния начин. Аз не го обиждам. Всеки има своя история, всеки решава как да изживее живота си.

Простила съм всичко на баща ми. Знам, че това е неговият избор и нямам право да му се сърдя. Неговите очи няма да ги видя в публиката, нека бъдем реалисти, да не хвърчим в облаците.

Разбира се, че съм сигурна в това, аз съм здраво стъпил човек на земята. Но ако дойде да ме гледа, бих се радвала. Може да разбере много неща за мен“, това сподели наскоро Сърчаджиева в „Преди обед“ по bTV.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар