Home » Клюки » Ан Джи: Близките ми са в Харков, не могат да избягат, защото армията стреля по хората
Ан Джи: Близките ми са в Харков не могат да избягат защото армията стреля по хората

Ан Джи: Близките ми са в Харков, не могат да избягат, защото армията стреля по хората

Всичките ми роднини са в Харков. Още от първите дни се крият по мазетата, тъй като не са могли да избягат. Всеки път, когато хората се опитвали да бягат, са били обстрелвани.

Това коментира пред Нова тв Ан Джи, която е родена в Харков, но от 3-годишна живее в България.

Хората се страхуват да бягат и през зелените коридори, защото докато бягат с куфарите, ги обстрелват и убиват. Уплашени са. Близките ми от няколко дни дори не искат да влязат в комуникация по телефона, защото се страхуват, че може да бъдат подслушвани и следени, разказа тя.

Аз съм изключително горда с моя град Харков. С мъжете, които вече две седмици успяват да удържат защитата на града, посочи той.

Един от руските пилоти беше задържан в Харков. Когато го разпитали, той е казал, че на него само са му били дадени локациите, по които да стреля, без да знае всъщност какви са мишените, какво има там. Общо взето се оказва, че тези момчета, които са изпратени там, дори не знаят какво правят, посочи певицата.

Част от тях казват, че ги задължават, разказа тя.

Хората в Украйна, хората в Харков са много топли и отзивчиви. Там,, където съм отраснала, са основно рускоговорящи. Затова знам руски, а не украински. До скоро всички си говореха на руски, от скоро започнаха да говорят на украрински и аз нищо не разбирам, посочи тя.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар