Home » Клюки » Антония Петрова най-сетне показа бебчето – вижте синеокия усмивко Ивайло (Снимки):
Антония Петрова най-сетне показа бебчето - вижте синеокия усмивко Ивайло (Снимки):

Антония Петрова най-сетне показа бебчето – вижте синеокия усмивко Ивайло (Снимки):

Не секват коментарите в мрежата във връзка с последната визия на г-жа Антония Петрова-Батинкова, която според мнозина граничи с гротеската.

Припомняме, че мис България 2009 буквално втрещи зрителите на сутрешния блок в една от най-популярните родни телевизии, като „лъсна“ с тежък грим, изписани вежди и ужасно уголемени устни рано-рано в ефир.

Но злостните нападки явно не успяват по никакъв начин да засегнат самочувствието на Батинкова, която продължава да залива профила си в Инстаграм с нови и нови снимки.

Именно на тях най-сетне успяхме да видим личицето на няколкомесечния й малък син, Ивайло . Припомняме, че момченцето се роди на 7 юли, но за благата вест разбрахме почти месец след това, защото Антония упорито криеше корема си през цялата бременност, както и личицето на сина си след раждането му.

В последните си публикации по случай Хелоуин обаче, миската е доста „щедра“ откъм семейни кадри. На тях виждаме както баткото, Благовест, облечен в страшен костюм за празника, така и усмихнатия Ийв, както казват на мъника на галено.

Антония и Бест Батинкови

Благовест Батинков Хелоуин

Ийв Батинков

Ийв Батинков Хелоуин

И докато баткото е заложил на страшна визия, то малкият синеочко е „докаран“ с уши на Мини Маус и буквално умилява с визия.

Антония Петрова и Ийв

А от горната снимка личи, че малкият Ивайло е одрал кожата на баща си (Ивайло-старши), който има същите тръпчинки и усмивка, както и същите необятно сини очи.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар