Home » Здраве » Феноменът Таня Гюрова спасява тежкоболни със скъпоценни камъни
Феноменът Таня Гюрова спасява тежкоболни със скъпоценни камъни

Феноменът Таня Гюрова спасява тежкоболни със скъпоценни камъни

Младата пловдичанка получила дарбата си, когато била 3-годишно дете

Таня Гюрова от Пловдив е сред най-младите феномени у нас. С енергията си тя спасява всекидневно тежкоболни хора.

За дарбата си разбира, когато е още невръстно дете. “Беше ме много страх, защото не разбирах какво е”, споделя Таня визуализацията на енергията в себе си. Първото си видение получава на 3 години.

„Помислих го за реалност. Видях жена с дълга до кръста тъмна коса, облечена с бяла нощница с дантели като от Средновековието. Тичаше към мен и плачеше силно. Дойде, отвори ръката ми и постави в дланта ми сърчице. После се обърна и си тръгна“, спомня си ясно Таня. Тя разказва на майка си, която също имала дарбата да вижда бъдещето.

Днес Таня е 42-годишна жена. Става известна през последните две години, когато спасява живота на петима души, пред които медицината е безсилна.

„Винаги съм виждала лоши неща – катаклизми, смърт. И когато започнах да помагам на хората от разстояние по снимка, разбрах защо виждам лошите неща – защото мога да ги променям“, казва тя. Първият живот, който спасява, е на 12-годишния Виктор от София. Той се натравя с гъби – с баба му и дядо му объркват печурката с бяла мухоморка. Детето лежи в “Пирогов” в толкова тежко състояние, че докторите казват на бащата да запали свещ и да се моли. Той се обажда на Таня за помощ и тя започва да отправя своите мълчаливи молитви към свети Архангел Михаил. Прави го няколко пъти, а през цялото време Виктор стиска в ръчичка иконата на светеца по нейно настояване. Ден по-късно опасността за живота му отминава, а след седмица е изписан. Усложнения няма.

Вторият фрапиращ случай е с 51-годишния Борис Д., отново от София. Постъпва в болница с исхемичен инсулт и множествена склероза. Изписват го в тежко състояние – не може да върви, защото губи равновесие. Обръща се към Таня за помощ и на втория ден след молитвите й се вдига на крака. Сега Борис шофира сам и е напълно самостоятелен.

След намесата на Таня на живота отново се радва и Мариана Г. Откриват й злокачествен тумор на щитовидната жлеза и я оперират. Оказва се, че има остатък, за който са назначени процедури, без да гарантиран резултат. Отчаяна, жената се обръща към Таня, която го стопява за 2 седмици. По време на нейните молитви от разстояние Мариана работи по 10 часа на ден, което по принцип е невъзможно за състоянието й. Таня обяснява какво се случва с нея по време на видения й.

„Както си седя спокойно, изведнъж започвам да изпитвам силна болка в горната част на главата и челюстите ми се сковават. Обхваща ме изключително силна енергия, в резултат на което започвам да треперя и получавам сърцебиене. В годините назад ми беше трудно да разбера какво се случва с мен и се паникьосвах. Вече съм се научила да овладявам енергията. В тези моменти виждам бъдещи събития или важна информация за ключови места и случки от миналото.

Христо Нанев, биографът на Слава Севрюкова и откривател на феномени, самият той също надарен феномен, ми каза, че е силно впечатлен от дарбите ми и обясни, че получавам информация чрез силна сурова енергия от различни измерения“, завършва Гюрова.

Един от предметите, с които помага на хора в беда, е са гривни от полускъпоценни камъни за всеки човек в зависимост от неговите нужди в момента. Зарежда ги със силна енергия. Чудотворните камъни на Таня са осем – драконови вени, седеф, кехлибар, оникс, ахат, планински кристал, жадеит и вулканичен камък.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар