Home » Коментари » Тони Димитрова: Никога няма да напусна България, аз съм от тези, които остават!
Тони Димитрова: Никога няма да напусна България аз съм от тези които остават!

Тони Димитрова: Никога няма да напусна България, аз съм от тези, които остават!

Една от най-обичаните български певици, Тони Димитрова, преди време направи изказване, което притесни сериозно голяма част от почитателите ѝ. В изблик на негодувание изпълнителката заяви, че иска да напусне България.

Сега навръх Великден, най-светлия християнски празник, Тони се разкая за думите си и обясни защо е реагирала така.

Оказа се, че причината за реакцията й тогава е моментно настроение, прилив на емоции, които певицата не може да спре и пуска на воля в социалните мрежи.

„Никога няма да напусна България. Това са едни изблици. И аз, като повечето хора, стоя в социалните мрежи, особено докато пътувам и така ми минава времето.

Имах един период на обостряне, защото всеки пишеше, коментираше и с думите си вадеше ножа и колеше наред. На базата на зли изказвания започнах да чистя листата си. Казах си – няма как, няма как да се обиждаме и да общуваме. Обидата е най-жестокото оръжие.

Тони Димитрова

Не, няма да напусна България никога. Аз съм от тези, които остават. Всичко зависи от нас!“, категорична е Тони Димитрова в ефира на Нова телевизия.

И този път думите й са много добре премислени, съдържат емоция, но и категоричност.

„Но, бих напуснала жилището си. Пред мен сега отново ще се строи и няма да виждам морето. Но кой го касае… морето е на 200 метра от мен. Това отново е изблик, емоция, но аз съм си такава.

Тони Димитрова куче

На въпрос какво е положението покрай войната с бежанците в родния й Бургас, Тони Димитрова отвърна така:

„Хората в Бургас са много обичливи, приемаме всички с отворени сърца. Чува се доста руска реч вече, но аз съм с добър руски. Всеки е добре дошъл тук. Важното е да сме човечни.“

„Вярвам в чудеса. Никога няма да убия детето в себе си с реализма. Ако доброто е част от душата, значи аз съм непоправимо инфантилна. Вярвам до последно в това. Каквото и да се случва, вярвам, че доброто винаги ще победи. То е част от чудесата в този свят.“

Наскоро певицата намира чудно малко кученце, което приютява и днес двамата са просто неразделни.

„Не мога да бъда недоволна от моя живот. Случили са ми са толкова неща, срещам много обич от хората“, завърши с усмивка изпълнителката.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар