Home » Скандално » Стоичков оплю Гриша Ганчев и призова: Да каже дали го държат с едни папки
Стоичков оплю Гриша Ганчев и призова: Да каже дали го държат с едни папки

Стоичков оплю Гриша Ганчев и призова: Да каже дали го държат с едни папки

Братът на Христо Стоичков – Цанко, постоянно се изявява в социалните мрежи. Той скочи на Гриша Ганчев и го оплю публично, като недоволстваше от управлението на ЦСКА. 

Цанко Стоичков изля гнева си в свой пост във Фейсбук, а след това побърза да го изтрие.

Ето и тирадата на по-малкия от братя Стоичкови:

„АРМЕЙЦИ, лошото тепърва предстои. След като таралежите удостоиха гела да си направи кефа, остава да излезем по същият бездушен начин и срещу Левски, за да завършим сезона по план на Г-н Заможния и Ко.

Излиза Мистър Алън и ми казва:“Нямам състав и дълбочина“, ми то Младенов същото говореше докато Алън беше баш Директор енд Съветник на Дани и татко му…

Ще ми се оправдават с младите момчета, дето пет години ги пращат по Ловеч и Перник, за да може Стойкас да води инвалидите от предградията на Париж и Сао Пауло.

Червена България се срамува няколко дни преди финал с Левски. Да треперим от поредната подигравка. Да приключва тази поредна скапана година, да излиза Ганчев да каже занимава ли му се, държат ли го насила с едни папки в прокуратурата на трупчета и да се знае.

По-хубаво във В група, ама стадионът пълен и Армейски дух, отколкото това унижение спрямо клуб, ценности и история…

Ебал съм Ви майката на всички бизнесмени от прехода. Нещастници и търгаши долни! Докарали ми Ива Уорън за маркетинг директор, дето я изгониха от Пирин за далавери!

Пълна подигравка всеки божи ден (и за т’ва БФС са виновни сигурно)… 0:5 падаме и приключваме без нито един картон – показателно колко хъс има и каква е атмосферата в целия клуб.

На Йомов жена му пее с повече желание, отколкото тоя отбор имаше, когато защитава червената фланелката в Разград! Вънка всички, бе, боклуци долни!

За ЦСКА като клуб и феновете няма мач без значение!“

Лупа бг

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 0 Средна оценка: 0]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар