Home » Свят » Смахнат ритуал за първата брачна нощ потресе младоженец – След като се усамотят с булката, ето какво следва!
Смахнат ритуал за първата брачна нощ потресе младоженец - След като се усамотят с булката ето какво следва!

Смахнат ритуал за първата брачна нощ потресе младоженец – След като се усамотят с булката, ето какво следва!

Странен ритуал в първата брачната нощ, възприет в семейството на булката, ужаси младоженеца.

За неприятните подробности, които 23-годишният мъж узнал в хода на подготовката на сватбата си, сподели самият той в Reddit.

Бъдещият младоженец отбелязва, че се разбира идеално със семейството на любимата си, което било голямо и много грижовно.

Докато с годеницата си подготвяли сватбата обаче, той забелязал, че братовчедите й не спират да се шегуват за първата им брачна нощ – нещо, което му се струвало изключително странно.

А когато започнали да обсъждат медения месец, бъдещата булка предложила вместо да отидат на пътешествие, да прекарат известно време в дома на родителите й.

Когато той я попитал защо предпочита да остане при роднините си, тя заявила, че в семейството й има стара традиция, свързана с първата брачна нощ.

„Булката и младоженецът отиват в спалнята, където трябва да консумират брака си. Останалите членове на семейството чакат пред вратата, за да ги аплодират и да им се радват, когато излязат.

След това част от чаршафа, с който е застлано леглото, се отрязва и се пришива към голям килим, който се пази от майката на булката“, споделя младият мъж.

Осъзнавайки, че любимият й е смутен от чутото, булката побързала да го успокои, че двамата просто могат просто да се преструват, че спазват традицията.

„Не искам да имам нищо общо с това. Изплаших се и й казах, че при никакви обстоятелства няма да направя това пред цялото й семейство“, подчертава бъдещият младоженец.

По-късно той получил съобщение от бъдещата си тъща, в което тя му обяснявала, че той все още не разбира значението на семейните традиции и че този обичай е съществувал по-дълго, отколкото той е живял на този свят.

Потребителите на Reddit обаче съветват младоженеца да отстоява мнението си.

„Кажи им, че ще го направиш, но в замяна поискай 100 глави добитък, бял жребец и участък обработваема земя“, пише един от тях.

„Боже мой, семейно секс одеяло? Надявам се да изпълнява само декоративна функция и бабата да не спи върху него“, пише друг.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар