Home » Скандално » Свърши се с мъката! БТВ официално сваля провала на Любо Нейков „Дъ шоуто“
Свърши се с мъката! БТВ официално сваля провала на Любо Нейков "Дъ шоуто"

Свърши се с мъката! БТВ официално сваля провала на Любо Нейков „Дъ шоуто“

Още със старта си дългоочакваното „Дъ Шоуто“ на Любо Нейков и Тончо Токмакчиев събра изключително негативни коментари от зрителите.

Слаб сценарий, скучни смешки и до болка познати лица – тази формула не успя да спечели интереса на публиката и ето че предаването скоропостижно бе свалено от програмата на bTV.

дъ Шоуто

От медията официално оповестиха, че от понеделник късните новини ще се излъчват от 22 часа от понеделник до петък през летния сезон.

По същото време –от 22 часа в момента върви бездарното предаване, срещу което зрителите скочиха веднага след първия епизод. Поглед на програмата схема на телевизията показва, че от понеделник-23 май, в 22 часа ще бъдат късните новини, после шоуто на Николаос, което също плаче за махане и после сериал-в случая-„Островът на Пиетро“.

Тончо Токмакчиев Дъ шоуто

„Изместването на късната емисия на bTV Новините в по-ранен час през летния сезон, когато телевизия традиционно гледат повече хора, е логична стъпка в постигане на целта ни да бъдем по-близо до зрителите.

През последните месеци новинарското съдържание придоби още по-голяма важност за българите в контекста на актуалните събития и процеси в страната и чужбина“, каза Антон Хекимян, директор „Новини, актуални предавания и спорт“ в bTV Media Group.

Водещи на късната емисия са Мария Ванкова и Полина Гергушева. През 2021 г. Мария започна да води bTV новините от 23ч., а от януари 2022 г. тя редува вечерните ефири с Полина

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар