Home » Коментари » Само преди месец се кълняха, че това няма как да се случи
Само преди месец се кълняха че това няма как да се случи

Само преди месец се кълняха, че това няма как да се случи

Зная, че на този етап всеки е потънал в собствените си мисли и грижи. Смята, че ако реши този или онзи проблем, неговите работи ще се наредят. Да, ама не!

Така разсъждава само човек, който не знае, че изпитанията пред всеки от нас идват и си отиват като морските вълни – една след друга и без спиране. Няма измъкване от изпитанията на живота.

Този магазин взема от джоба ви повече от 50% от доходите ви, защото изхранването е основен разход. Сега остава да си отворите широко очите и да видите добре цените на основните продукти. Това, което ще видите е точно обратното на всички твърдения на вечно кахърната другарка Нинова, както и на цялото това скапано правителство от тарикати и измамници.

Олиото вече достигна 6 лева, а само преди месец се кълняха, че това няма как да се случи. Вижте и цените на хляба, който отдавна не е хляб, а въздух. Цената на този въздух, наричан хляб не се повлиява и със стотинка от „мерките на правителството“. Сирене – 16 лева, при изкупни цени на млякото под 1.50 от производителите, как ви се вижда?

Да не говорим, че и това не е сирене, защото не се прави от мляко, а от сръбска суроватка. Кашкавалът също стана луксозна стока, а и той се прави от сухи смеси с неясен произход. Да спрем до тук, защото спекулата вече стана държавна политика на ограбване на населението. Освен ограбени ставаме и болни, защото се храним с отвратителни и гнусни храни. Други няма и няма да има!

Това ни предлагат големите европейски вериги, защото сме в „клуба на богатите“ и може да ни тъпчат с отрови до пълното ни изтребление.

Това правителство е най-мръсното, лицемерно и подло държавно управление за целия преход, който продължава вече над 30 години.

За себе си зная, че тези трябва да бъдат изритани на мига, но си давам сметка, че все още има много заблудени хора, които вярват в ланския сняг. Те трябва да пострадат лично, за да се събудят и всеки ден срещам все повече будни, но аз тези не ги съжалявам. Проста форма на живот е да изчакаш на теб да ти се случи нещо страшно и чак тогава да потърсиш сметка. Затова помислете добре!

Продоволствената криза е на прага на вашия дом, но вие не го съзнавате все още, както украинците не съзнаваха последствията от глупостите, които сътвориха с действия и бездействия. Освен, че ще гладувате, което сигурно не ви се вярва, ви предстои да разберете, че Третата световна война е започнала и вие не сте на друга планета. България е замесена, както винаги е било в чужда за нея война и ще трябва да платим нашата цена за това.

Политиците и олигарсите са лесни, защото повечето от тях тихомълком ще избягат много далеч от огъня, но ние с вас оставаме да горим. Осъзнайте се!

Колкото по-бързо свалим тази престъпна власт, толкова по-добре! Утре ще бъде късно.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар