Home » Клюки » Ретро-хит: фризура от 60-те избива рибата в момента! (Снимки):
Ретро-хит: фризура от 60-те избива рибата в момента! (Снимки):

Ретро-хит: фризура от 60-те избива рибата в момента! (Снимки):

В модата всичко е добре забравено старо. За пореден път тази максима се оказа вярна и една ретро-прическа преживява невероятен ренесанс сред дами от всички възрасти в момента.

Американският фризьор и стилист Лари Кинг успя да шокира доста жени с това, което каза.

Според коафьора най-актуалната прическа за 2022 година ще е… прическа, която е била на мода пред 60-те години на миналия век. Да, правилно прочетохте – 60-те години на миналия век!

„Всяка жена трябва да прибегне до този тип прическа. Благодарения на нея ще прикове погледите на мъжете. И в това няма нищо случайно – 60-тарската прическа е отличителна за едни от най-сексапилните модни икони на миналия век“, категоричен е коафьорът.

Според експерта, през топлите месеци ще бъде актуална т. нар. „флип прическа“ – един от вариантите за боб с върхове, извити навън.

Тази прическа стана популярна през 60-те години на миналия век благодарение на бившата първа дама на САЩ Жаклин Кенеди и американската актриса Мери Тайлър Мур.

„Тогава техният характерен външен вид беше копиран от милиони жени по цял свят“, каза Кинг.

ретро прическа

В интервю за изданието специалистът отбеляза, че флипът изглежда страхотно с дължина на брадичката и не изисква много усилия за поддръжка.

прическа Джаки Онасис

„Разделете част от косата си по средата, изгладете къдриците с кръгла четка и повдигнете краищата нагоре с лак за коса“, съветва експертът.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 0 Средна оценка: 0]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар