Home » Скандално » Приятели на културиста от шадравана в Русе: Иван има нужда от помощ
Приятели на културиста от шадравана в Русе: Иван има нужда от помощ

Приятели на културиста от шадравана в Русе: Иван има нужда от помощ

Необичаен инцидент в Русе привлече вниманието на десетки хора и стана предмет на разговори в социалните мрежи.

Културистът Иван, когото мнозина от нас познават като добър човек, се оказа център на внимание след необичайното си поведение в градския шадраван в Русе.

Кристина Борисова изразява необходимостта от подкрепа и разбиране към Иван, предаде „Дунав Мост“.

Г-жа Борисова споделя, че Иван е повече от просто един човек, който се включи в сцената на инцидента. Той е баща, син и приятел на мнозина. Тя със задълбочено познание за личността на Иван призовава за разбиране и съпричастност. Отбелязва се също, че в трудни времена, когато хората се борят с различни проблеми и стресове, подкрепата и разбирането са от изключителна важност.

Кристина Борисова споделя своето мнение, че просто обвиненията и етикетите, свързани със ситуацията, не са конструктивни и не помагат на Иван и на другите, които се сблъскват с трудности. Вместо да прибягваме до общи определения, Кристина Борисова ни приканва да бъдем по-търпеливи и да помагаме на тези, които се нуждаят от нашата подкрепа.

Във времена, когато социалните мрежи и други фактори излагат хората на различни предизвикателства, не всеки реагира по същия начин като Иван. Затова е необходимо да се насочим към психологическа и приятелска помощ, за да се преодолеят трудностите. Кристина Борисова вярва, че в това трудно време може да се помогне Иван .

В заключение, авторът ни напомня, че зад хората, за които се коментира в онлайн групи и форуми, се крият родители, семейства, близки и деца. Затова е важно да запазим доброто в нас и да показваме разбиране и съпричастност към всеки, който се нуждае от нашата подкрепа.

Ето точните думи на Кристина Борисова

„Не успявам да се въздържа от коментар от така „актуална“ тема на деня в Русе.

Това момче, което днес десетки хора снимаха с телефоните си в шадраваните пред общината, се казва Иван. Той е баща, нечии син, приятел на много от нас. Вярвам, че повечето хора в моите „приятели“ тук, във ФБ, го познават, и знаят колко добър човек е, колко отдаден на живота и спорта е той.

Очевидно бе от сцената днес, че Иван има нужда от подкрепа. От подадена ръка. Защото не само телата трябва да се третират с химия, но е препоръчително да тренираме и психиката си.

Настанаха тежки времена. Хората се чудят как да оцелеят. Дългове, проблеми, разбити сърца и мечти… Всяко нещо може да отключи нещо по-сериозно и не, с успокоителни няма да се справим с този „проблем“.

Не ми харесват определенията от сорта „вижте какво правят наркотиците“. Населението масово употребява. И нямам предвид само наркотиците. Употребяваме социални мрежи, другите хора, понякога дори и себе си… Но не всички проявяват поведение, подобно на Иван, нали?

Искрено вярвам, че на Иван може да се помогне. Психологически и приятелски.

Нека бъдем добри и не забравяме, че зад хората, за които пишем по безсмислените групи, стоят родители, семейства, близки, деца…“

 

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар