Home » Клюки » Лена Бориславова чака момиче (Снимки)
Лена Бориславова чака момиче (Снимки)

Лена Бориславова чака момиче (Снимки)

Бременната Лена Бориславова и половинката ѝ Мирослав Иванов са научили пола на бъдещата си първородна рожба на един от последните ѝ прегледи.

Близки до двойката издават, че най-вероятно бебето ще бъде момиченце, макар годениците да не са оповестили официално новината. Слухът, че Лена и Миро са в очакване на наследничка, се потвърждава и от развитието на бременността на бъдещата майка.

Фотографите на ПИК и „Ретро“ преди дни уловиха двойката на път за работна среща на столичната ул. „Чаталджа“, където от ръководството на ПП ежеседмично се събират. От кадрите се вижда, че коремчето на Лена наедрява от ден на ден все повече. Едно време, преди технологиите и медицината да напреднат до толкова, че полът на децата да се установява още в началото на бременността, жените са гадаели за него по корема на родилката.

Според поверието, ако той се оформя по-ниско, както при Бориславова, бебето ще е момиче.

Има и народно вярване, че бременните с момиченца качват повече килограми, защото им се хапват основно сладки храни. Напоследък юристката се е окръглила значително и освен на коремче е наддала и в ханша и бедрата.

Макар бившата говорителка на Кирил Петков вече да е преполовила бременността си, все още не е изпаднала в трескава еуфория за посрещането на бебето. Заради работните си ангажименти, от които тя все още не се е отказала, Лена нямала достатъчно време, за да напазарува всичко необходимо за посрещането на рожбата си.

Освен това от суеверие чакала последния момент. В избора на покупките тя щяла да разчита не толкова на бащата Мирослав, колкото на сестра си Маргарита и майка си, с които планирали да си направят шопинг тур по женски.

По-малката сестра на Бориславова живее и работи като лекар анестезиолог в Париж и по всяка вероятност ще донесе подаръци на бъдещия си племенник или племенничка от Франция. Със сигурност обаче Лена и Миро не очакват близнаци, макар и двамата да имат сестри и да мечтаели за повече от едно дете. Още щом сюрпризираха с новината, че им предстои да станат родители, говореха за новото попълнение в семейството в единствено число.

След раждането Бориславова щяла да разчита на помощ най-вече от майка си и свекървата, както и на приятелките си, повечето от които вече имат поне по едно дете. Заради амбициите си да прави кариера Лена позакъсняла с майчинството и първата ѝ бременност е на 33 години.

По всяка вероятност тя ще роди около или навръх рождения си ден през октомври, а бебето ще се появи на бял свят под нейния зодиакален знак – Везни. Таткото пък е Близнаци и на 1 юни ще празнува 37-ия си рожден ден.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар