Home » България » Предлагат по 100 лева ваучер за всеки ваксиниран
Предлагат по 100 лева ваучер за всеки ваксиниран

Предлагат по 100 лева ваучер за всеки ваксиниран

Предлагат да се дават по 100 лева ваучер за всеки ваксиниран.

Около 1 млн. българи пряко или косвено са заети със сферата на туризма у нас и това предупределя неговата роля у нас. В среща с управляващите ще предложим три кампании, които е необходимо да тръгнат едновременно.

Това заяви пред Нова тв Полина Карастоянова.

Едната е свързана с актуализиран пакет от мерки в подкрепа на бизнеса. Втората е за нова визия и представяне на България на международните пазари, защото най-голямата битка ще е за позициониране на туризма след ковид.

Третата е възстановяването на страната ни – нуждаем се от професионална кампания за ваксинация. Ние виждаме висока решимост на премиера, но ние искаме да разширим този подход и той да не е само спрямо пенсионерите, а към всички граждани. Но за да има такава кампания смисъл, трябва да има много ясни параметри, посочи тя.

От една страна трябва да се въведе зелен сертификат за всички български граждани, за всички публични дейности и услуги. Това означава, че трябва да се здрав, когато общуваш с другите хора. И второто е ваксинацията, която оттук-нататък влиза като кампания, да са придружени с ваучери, защото е ясно, че Омикрон атакува всички. Тези ваучери ще са в сферата на туризма – в хотели, в ресторанти, услуги, посочи тя.

Нашето предложение в момента е ваучера да е на стойност 100 лева, а времето на кампанията да бъде скъсено, за да постигнем по-бързо резултат, допълни тя.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 0 Средна оценка: 0]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар