Home » Life Story » НАШЕТО СИ Е НАЙ-ХУБАВО: Вижте как изглежда българската Рапунцел
НАШЕТО СИ Е НАЙ-ХУБАВО: Вижте как изглежда българската Рапунцел

НАШЕТО СИ Е НАЙ-ХУБАВО: Вижте как изглежда българската Рапунцел

Косата при бебетата се появява приблизително през 20-та седмица от бременността. При някои новородени тя е по-скоро мъх, който скоро опада.

Но Габриела Захаринова от София е истинска сензация от самото си раждане. Само на две годинки тя вече е известна като българската Рапунцел.

Габи си има своя страничка в Инстаграм, на която майка й Деница качва редовно снимки и която вече има 6389 последователи.

Може да се уверите сами колко чаровна е българската Рапунцел, която изумява всички с прекрасната си гъста коса.

Деница има още една дъщеря – Ивона, която много искала да има жива кукла, която да реши и да сплита косата на плитки, разбра Swoman.

Габи ЗахариноваРодителите изпълнили желанието й да си има сестричка, но когато бебето се родило, останали шокирани от стърчащата във всички посоки гъста грива. Вместо да опада, както обикновено, косата на малката Рапунцел продължила да расте с бурно темпо и на годинка вече стигала по дължина под раменете й.

Докато била бременна с нея, Деница изпитвала непреодолимо влечение към пикантните храни, но не смята, че това е повлияло на косата на бебето. Майката полага специални грижи за малката Габи – мие косата й с щадящ косъма шампоан и се радва, че дъщеря й е като излязла от приказките.

Източник: Телеграф

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар