Home » Здраве » Лечебен еликсир от женски манастир за подмладяване и лечение – забавя стареенето, обновява тялото:
Лечебен еликсир от женски манастир за подмладяване и лечение - забавя стареенето обновява тялото:

Лечебен еликсир от женски манастир за подмладяване и лечение – забавя стареенето, обновява тялото:

Ако използвате редовно тази рецепта, гарантирано ще забавите стареенето на кожата си, но и на целия организъм като цяло, а самата кожа ще се изглади, освежи и стане красива и еластична.

Една от най-популярните рецепти, споделяна от много руски потребители на YouTube в наши дни, идва от женски манастир .

манастир на хълма

Там една жена срещнала монахиня, която живеела в манастира и изглеждала много млада. От любопитство жената започнала разговор с нея и я попитала на колко години е, след което била видимо изненадана от отговора, тъй като външността на тази монахиня не отговаряла на годините й.

женски манастир

Жената учудено попита монахинята с какво се занимава и как изглежда толкова млада, със здрава и блестяща кожа, въпреки годините си. На това монахинята отговорила открито и честно, че младежкият вид на всички монахини се дължи преди всичко на техния начин на живот и молитви.

манастир на скалите

Въпреки това, в хода на разговора, те започнали да си говорят за хранене, гладуване и лечебни билки, така че монахинята разкрила на тази жена, че имат собствена градина в манастира, където отглеждат много лечебни билки и ги използват както за храна, така и за лечение.

Монахините сами приготвят различни мехлеми и билкови смеси за лечение на различни заболявания, затова често хората от околностите се обръщат към тях за помощ. Накрая тя й дала рецепта и я посъветвала да бъде упорита с употребата й, както трябва да бъде упорита с всичко останало в живота.

Жената опитала рецептата, харесала я, а след това я споделила с много хора. Явно този еликсир е бил ефективен и се е харесал на всички, които са го опитали, затова рецептата за приготвянето му започнала да се разпространява и споделя в мрежата. Днес тази рецепта е известна под името “ Руски еликсир за дълголетие “ и е една от най-популярните, когато става въпрос за здраве и регенерация на организма.

Тази комбинация е толкова мощна, че се смята, че няма равно на нея народно средство. Еликсирът се приготвя много лесно и бързо, трябват ви точно 10-15 минути време, но трябва да внимавате с начина на консумация, защото ефектите на дълготрайност се постигат, ако се консумира само по един начин.

руски еликсир на дълголетието

Руски еликсир на дълголетието

Необходими съставки: 

– 2 лимона

– 2 глави чесън

– 1/2 кг мед

Процедура: 

За направата на този еликсир е необходимо да използвате органични лимони, непръскани с пестициди, тъй като лимоновата кора в тази рецепта играе много важна роля и без нея този еликсир няма да има желаната ефективност.

съставки манастирски еликсир

Лимоните се смилат или настъргват заедно с кората, но първо се отстраняват семките (само семките не са необходими в тази рецепта, можете да ги засадите и да отглеждате нови лимончета). Обелете две средно големи глави чесън, пасирайте ги и ги смесете заедно със смления лимон и половин килограм мед в стъклен буркан.

настърган чесън

Сместа трябва да престои поне пет дни, за да се обединят всички съставки. Сместа се консумира след като престои няколко дни, само така ще получите успешен резултат от тази смес. Чесънът трябва да пусне сока си и да „реагира“ с меда.

натурален мед

Необходимо е да се приема по една чаена лъжичка всеки ден, три пъти на ден, преди всяко основно хранене. Когато изядете целия буркан, трябва да направите почивка от 1 седмица, след което можете да приемете нова доза.

чесън в мед

Трябва да сте постоянни, редовни и ще усетите ползите върху кожата, здравето и целия организъм. Тази рецепта, казват руснаците, гони всички болести. И гарантира, че стареенето ви ще се забави и кожата ви ще изглежда поне с 10 години по-млада.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 4]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар