Home » Life Story » Ковид-19 покоси за втори път Кристиян Костов: „Снощи мислех, че ще умра!“ (Снимка):
Ковид-19 покоси за втори път Кристиян Костов: "Снощи мислех че ще умра!" (Снимка):

Ковид-19 покоси за втори път Кристиян Костов: „Снощи мислех, че ще умра!“ (Снимка):

Кристиян Костов, детето-чудо, което ни представи на „Евровизия“, се оплака, че отново се е заразил с коронавирус. В началото на май 2021 г., след като се прибра от България в Русия, той се зарази с COVID.

Няколко месеца по-късно Крис отново е оплетен в примката на супер заразния вирус. Костов разкри, че този път боледуването протича много по-различно от предходния път.

„Снощи мислех, че ще умра!“, казва във видео в социалните мрежи изпълнителят.

Кристиян Костов Ковид

Кристиан разказва, че през нощта чувства силно замайване.

„Всичко ме болеше, главата ми щеше да се пръсне. Лежах на леглото и молих сестра ми да ми помогне, да ми донесе вода, хапчета. Към 3 часа през нощта вече прегръщах тоалетната“, споделя Крис пред своите фенове.

След лабораторно изследване той е наясно, че се е заразил с Омикрон. Недоумява обаче защото му е толкова зле и е категоричен, че няма нищо общо с предходния щам, който лепва през май.

„Това е напомняне към вас да се пазите. Не ходете на партита. Ако не трябва да ходите на училище или на работа, ви призовавам да не излизате и да не ходите на публични места. Пандемията отново полудя, пазете се!“Крис КостовМиналата година беше тежка за семейството на Крис. След като всички членове на фамилията му се заразиха с COVID, дядото на Кристиан не успя да се спаси и почина, писа България Днес.

„Старая се да бъда колкото се може по-позитивен. COVID беше ужасно нещо. Цялото ми семейство го изкарахме много тежко. Бях много зле. Дядо ми почина от коронавирус. Той беше най-интелигентният човек, когото познавах.

Последните думи от него бяха: „Помогнете ми, моля, лошо ми е“, разказа неотдавна Костов, който тогава вярваше, че е оставил заразата зад гърба си.

21-годишният певец сподели също и че обмисля отново да стане вегетарианец. Костов направи анкета сред последователите си и установи, че близо 90% от тях са вегани или вегетарианци. Крис обаче не може да се откаже от сиренето, кашкавала и палачинките, в които има мляко, така че избира на този етап просто да изключи месото от менюто си.

Източник: За жената

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар