Актуални новини
Home » Здраве » Киселото зеле и естествено ферментиралите зеленчуци в туршиите са най-добрите антиоксиданти
Киселото зеле и естествено ферментиралите зеленчуци в туршиите са най-добрите антиоксиданти

Киселото зеле и естествено ферментиралите зеленчуци в туршиите са най-добрите антиоксиданти

Защо зимните инфекции не са страшни, а половопредаваните са по-опасни, обяснява известният лекар, който е гост в първия здравен видео подкаст „Докторе, кажи“ на „24 часа“

Киселото зеле и естествено ферментиралите зеленчуци в туршиите са най-добрите антиоксиданти, които са необходими на организма срещу вирусите и зимните инфекции. Това казва проф. Тодор Кантарджиев.

Медийната платформа „24 часа“ започва поредица от видеосрещи с членове на лигата „Лекарите, на които вярваме“. Темите и гостите избират читателите.

Имате „диагноза“ или се лутате из интернет симптоми – ще имате възможност да попитате най-добрите специалисти. Те ще отговарят компетентно и на разбираем език.

Първата избрана от читателите тема е „Грип, ковид, сезонните вируси и зимните инфекции“.

Възрастните хора боледуват 5-6 пъти в годината от инфекции, а малките деца средно 8 пъти, но всяка пета вирусна инфекция се усложнява с бактерии, обяснява уважаваният професор. Разказва защо не трябва да се самолекуваме, колко и кога трябва да се приемат витамини и защо имуностимулаторите не са панацея.

Гледайте подкаста и ще разберете:

Как професорът се предпазва от инфекциите и защо рецептата му с лимон и сода е толкова успешна срещу гърлобол?

Кои са трите предпоставки да сте постоянно болни?

Време ли е за ваксини сега и кога бременните може да си ги поставят?

Кога и как трябва да се сваля температурата при децата?

Защо антибиотиците са най-полезната група лекарства?

Кога не трябва да „чакаш да ти мине“, а бързо да посетиш лекар?

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 0 Средна оценка: 0]
Сподели новината

About admin

Твоят коментар