Home » Клюки » Камелия разкри много лични неща за себе си
Камелия разкри много лични неща за себе си

Камелия разкри много лични неща за себе си

Камелия имаше рожден ден на 10 януари, но това е само формалният повод да „Уикенд“ да направи интервю със звездата.

Макар да навърши 51 години, родената в Чипровци фолк звезда продължава да изглежда зашеметително и да учестява пулса на мъжете. На външния й вид могат да завидят далеч по-млади от нея колежки, а в „Пайнер“ трябва много да съжаляват, че са загубили една от най-бляскавите си емблеми.

– Камелия, как се чувствате на 51 години?

– Годините са просто една цифра за мен. Чувствам се много добре, познаваща повече нещата от живота. Активна съм, работя постоянно, ходя по участия, имам няколко записани нови песни. В навечерието на рождения ми ден излезе последната – „Двама непознати“, която стана доста бързо. Интересна е, различна. За пръв път имам песен по текст на Даниел Ганев, който преди това ми е правил аранжименти. С него и съпругата му Сиана, която е и моя колежка, се работи и лесно, и приятно. Записа направих в тяхното студио.

– Музикалната ви компания разраства ли се?

– Самата аз все още не съм готова за този ангажимент. Трудно е… Имам друг поглед и разбиране за продуцирането. Въпросът не е в това да намериш две момичета или момчета, да им направиш няколко песни, да запишат чужди хитове и да ги пуснеш по участия. Ако някой ми се довери за бъдещето си, ако разчита на моя опит и познания, отговорността пада изцяло върху мен. Важно ми е, когато дойде при мен човек, да му направя дългосрочна кариера, а не просто да печеля пари от него в продължение на няколко години.

– Съжалявате ли, че преди години се разделихте с „Пайнер“?

– За мен тази тема отдавна е приключила. Преди 7 години съм решила да се разделим и всичко е забравено. Пазя най-добри спомени за времето, в което бях част от „Пайнер“. Дори и да сме имали неудобни моменти по сработването, не мога да забравя, че това е първата фирма, в която съм отишла, че първите ми хитове са там, че помогнаха много за моето налагане и т.н. Стигна се в някакъв етап дотам, че се разминахме. Тръгнах си и до ден днешен не съм съжалила за това. Смела стъпка от моя страна, която съм направила, защото съм била пораснала.

– Изненадахте ли се, че миналата година фолк певицата Галена ви смени като ментор в музикалното риалити „Гласът на България“?

– Не, била съм ментор в „Гласът“ 4 години и не съм живяла с мисълта, че там ще се пенсионирам. Това е телевизионен формат, който има нужда от непрекъснати промени – зрителите са гладни за новости. Приемам смяната ми като нормална стъпка на продуцентите. Не страдам, че вече не съм в предаването. Галена се справи много добре.

– Участвахте в най-гледания филм за 2021 година – „Голата истина за група Жигули“. Жертвахте ли нещо заради ангажимента си към този кинохит?

– Ролята не ми отне много време, не се наложи да отлагам други ангажименти. Компанията на такъв голям актьор като Мишо Билалов, с когото си партнирах, и режисьора Виктор Божинов беше удоволствие за мен.

– Добра или лоша беше за вас 2021-ва?

– Добра година, въпреки трудностите с Ковид-19. Определено хората се изнервиха, измориха и объркаха на кого и на кое да вярват в пандемията. Имам чувството, че цялата ни държава и народът обедняха. Самата аз съм преминавала и през по-лоши периоди през живота си, но също и през по-хубави.

– Ваксинирахте ли се против Ковид-19?

– Да. Още през октомври 2020-а с Цветин преболедувахме Ковид-19. Имунизирани сме и с еднодозовата ваксина на „Янсен“. В момента аз съм леко хремава, но не съм болна от коронавирус. Всеки сам трябва да си реши дали да се ваксинира или не. Правото на избор е най-важно, не бива да има натиск.

– Ядосват ли ви публикациите, според които фолк певиците сте някак си уеднаквени след операциите на носовете си?

– Не обичам, когато се хвърля нещо в пространството просто ей така. Да, един нов нос определено променя. Човек обаче си има и своята уникалност. Вглеждайки се във всяка от нас, е видно, че сме различни.

– Вие защо решихте да коригирате носа си?

– Защото в някакъв момент започна доста да расте като орган. Ако преди беше супер и си го харесвах, в последните 2-3 години забелязах, че на снимки, фотосесии и клипове е започнал да изглежда доминантен. Това при мен е генетично – по линия на баща ми. Реших да си коригирам носа, малко да го намаля, с което да го омекотя. Една такава промяна омекотява и чертите на лицето. За жените, които ги сочат с пръст, че са станали на 50, това си е стимул да не се чувстват стари. Живеем в 2022-ра, когато възрастта не са годините.

– Лесно ли се възстановихте след операцията?

– Не беше тежка операцията. Направих я в Турция. Не съм усещала болка при интервенцията и впоследствие, но процесите на възстановяване се забавиха малко при мен. Има хора, на които на втория месец не им личи, че са били оперирани. При мен улягането на самия нос отне една година.

– Имате ли и други корекции по лицето?

– Не. Доста хора смятат, че цялото ми лице е с ботокс, но това съвсем не е така. Просто използвам много добра козметика и маски. Спя достатъчно – сънят е много важно условие, за да изглеждаш добре.

– Планирате ли нови интервенции по тялото и лицето си?

– Не, аз и операцията на носа си не бях планирала. Не ми се вярваше, че за няколко години толкова много ще порасне и видеоизмени. Стана достатъчно голям и в един момент започна да ме притеснява – затова го коригирах.

– А защо посегнахте и на зъбите си?

– Никога не съм имала бели и хубави зъби, за разлика от майка ми, която дълги години блестеше с прекрасна усмивка. Като малка доста съм боледувала и от антибиотиците резците ми бяха леко оцветени. Опитах се да ги избеля, но не стана. Отдавна съм с фасети. Направиха ми ги големи специалисти в Полша за 4 дни. Благодарна съм на българина Кирчо и съпругата му, която е полякиня.

– Скоро ще вдигнете ли сватба с дългогодишния ви приятел Цветин?

– Много говорих по тази тема, но се усетих, че правя това в желанието да ми се случи. Хората очакват да стане, а аз си оставам само с приказките, хвърлени във времето и пространството. Като се случи, ще удари тъпанът и ще се разбере.

– Има ли нещо, което може да ви изненада в Цветин?

– Разбира се, връзката ни е като една постоянно дописваща се история. Винаги има нещо ново, различно, изненадващо… Неприятно изненадващо дори понякога. Такива отношения са богатство – преоткриваме се отново.

– Сега бременна ли сте? Излезе ваша снимка със заоблено коремче…

– Има и такива снимки – все пак работя вечер и ям късно. Не винаги съм във форма, понякога се подувам. Въпросната снимка беше след пътуване до Бургас за участие. На сцената са снимали коремчето ми. Не, не съм бременна за мое съжаление. Когато има какво да се коментира по темата, ще си кажа.

– На коя репродуктивна клиника сте пациент?

– Ходила съм в много клиники в България и чужбина. Минала съм през всичко възможно в стремежа си да бъда майка. Сега не е моментът да говоря повече. Твърде е лично…

– Чужда ли ви е идеята да осиновите дете?

– Когато и ако му дойде времето, може и да стане. Искам аз да си родя детето, но дори и това да не се случи, няма да ми попречи да стана майка.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар