Home » Клюки » Ивайло Захариев за развода с майката на двете си деца: Аз го поисках
Ивайло Захариев за развода с майката на двете си деца: Аз го поисках

Ивайло Захариев за развода с майката на двете си деца: Аз го поисках

Актьорът Ивайло Захариев за първи път проговори в ефир за раздялата с майката на двамата си синове.

Станалият известен с ролята си на полицая Мартин Христов в сериала „Под прикритие“ бе гост на Мариян Станков-Мон Дьо, пред който разказа за това как се е стигнало до развода с първата му съпруга Миряна Георгиева, с която бяха женени от 2012 до 2019 г. Плод на брака им са синовете им Филип и Дамян, родени съответно през 2013 и 2014 г.

„Най-голямото изпитание в живота ми до момента е разводът ми. Беше нещо, през което аз не исках да минавам. Не беше нещо, което беше мой избор. Направих всичко възможно да запазя този брак. За съжаление мълчанието ми по този въпрос даде възможност да бъде грешно интерпретиран този развод. Реално той беше поискан от мен. Не за изневяра, не за някакви мои конкретни действия. Със сигурност имам вина за това да сме се разделили и човекът отсреща да се е почувствал, че трябва да се разведем. Но аз вярвах, че има и други изходи от ситуацията“, започна той.

Попитан защо този брак приключи, артистът отговори: „Може би заради грешните очаквания от бившата ми съпруга. Допускам, че си е представяла едни неща, пък животът й е предоставил други. Не ми каза в яснота. Казано ми е това, това и това че съм правил, но така и не разбрах какво е трябвало всъщност да направя“.

„Какво грешно си направил според нея?“, попита го Мон Дьо, а Захариев го изненада с отговор: „Че съм се оженил за нея!“

„Е било грешка?“, учуди се водещият.

„За съжаление до там се стигна в разговора ни. Аз се почувствах предаден тогава. Търпял съм много неща, каквито един мъж не би изтърпял. Например дистанцирането й. Това да бъдеш емоционално далеч от партньора, с който си приел да бъдеш цял живот, е мъчение. Успяхме да се договорим да се грижим за децата по равно и виждам тяхната несигурност понякога с други деца, които имат стабилни семейства. Казвам на момчетата че никога няма да ги оставя. Ние сме тримата мъже, тримата Захариеви и продължаваме напред. Те ми вярват. Показвам им Бог, говорим за Бог, за библията, молим се заедно. И се радвам, че самите те виждат вярата“, коментира още актьорът.

„Много силно разтърси моя свят тази раздяла. Това е първата жена, на която съм се отдал. Всичко бе разтърсено в мен. Никога не съм си представял, че ще живея без тази жена. Дори в най-великите ни скандали и най-големите разправии това не беше тема. Затова беше бавен и мъчителен процес. Аз чух думите: „Никога не го е имало“. Това беше тежестта – да каже, че е грешка. В мен лично. Това е унищожително. И в същото време не мисля, че това време е било пропиляно. Защото аз съм бил искрен за себе си, бил съм искрен в тази връзка. Успявах да виждам какви плюсове съм преживял, какво съм виждал. Успях да използвам в плюс тези седем години. Няма травма в мен. Успях да простя. И затова ми беше лесно да повярвам в новата любов“, призна той.

Сега 38-годишният Ивайло има нова любов до себе си – Станислава Захариева, с която сключи брак през 2021 г. Тя също е минала през развод като има едно дете.

„В началото със Станислава бяхме само приятели. Любовта сега изглежда страхотно. Изпитвам я споделена – обичам и съм обичан, нещо което винаги съм искал. Мислим за дете. Имаме вече три, само това ни спира в момента“, откровен бе софиянецът.

„В професията съм чувал много пъти „не“. Особено на кастинги. Никога сигурно няма да изиграя Ромео, вече съм на възраст. Май успях да избягам от клишето. След „Под прикритие“ три години и половина нищо не снимах. Радвам се, че се появи сериалът на „Нова телевизия“ „Пътят на честта“, където показах, че мога да съм и нещо друго, а не само ченге под прикритие“, сподели Захариев.

„Аз съм човек, който вярва в истината, в любовта. Оптимист. Бях на 25 години, когато Бог влезе в живота ми. Момент, в който нито имах липса на приятели и на внимание“, разкри още актьорът.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар