Home » Коментари » Зрителите на Фермата бесни: Вземете им животните, преди да са ги уморили!
Зрителите на Фермата бесни: Вземете им животните преди да са ги уморили!

Зрителите на Фермата бесни: Вземете им животните, преди да са ги уморили!

Кадри БТВ

Експериментите с неопитни ратаи в отбора на новите надежди продължават. След като миналата седмица Аксения едва не умори кравата, тази опитите продължават, но вече Радо е главен герой. Наложи се отново ветеринари да влизат за да предотвратят фатален край при животните от прехранване и лошо отношение от негова страна.

Точно вие ми трябвахте, посрещна Радо екипа ветеринари, вижте каква ми е ръката вече, а тези овце нищо не пускат, ожалва се той.

Не ги прехранвай, ще предизвикаш подуване и разстройство, скастриха го те. Не са издоени ще направят мастит. Тези кози не са издоени.

Оказа се, че нищо не е свършил и това логично доведе до наказание от страна на продукцията. Всички се втурнаха да му помагат със съвети, но той изгони всички.

Заради това отношение към животните много зрители отправиха критики към продукцията с молба това да спре.

ВЗЕМЕТЕ ИМ ЖИВОТНИТЕ!!!!!

Какво се случва с тия фермери! Животните си искат грижи и внимание! Такава безотговорност до сега е нямало или поне не се излъчвало.

Съжалявам за животните! Те не търсят човек който ще се справи, а такъв от когото да се отърват. Другата седмица ратай ще е пак Аксиния. А по- следващата сигурно пак Радо. Абсолютно безотговорни са всички.

Явно докато не убият някое животно , няма да се спре

Горките животни, ще ги уморят, не се научиха, че грижата за тях е важна и отговорна!

Животните с хората от новия отбор са застрашени,
ветеринарите го потвърдиха! Жалко! Безотговорните мързеливи хора,трябва да напуснат този формат!

Яд ме хваща, че заради тези некадърници и надувки (без покритие), страдат животните … Ще ги уморят тези комплексари ??? по-сурови наказания им трябва, това не е шега работа! Пълни малоумници са новите!

Сега какво стана, май нещата се обърнаха Мин. седмица плюеха Аксения,че не може да се справи с животните, въпреки това тя беше упорита и се научи да се справи, като никой не и помагаше, а сега Радо е на пангара и не може и той да се оправи с тях, но разликата обаче, е че всички се опитват да му помогнат, докато на нея нямаше кой. Даже пък той и горделив не приема критики от никого…. Не ги разбирам тези хора….. Жалки са, яд ме е за животните, защото те страдат. ?

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар