Home » Скандално » Зрителите на „Стани богат“ отново избухнаха срещу Билалов
Зрителите на „Стани богат“ отново избухнаха срещу Билалов

Зрителите на „Стани богат“ отново избухнаха срещу Билалов

63-годишният Румен Стоянов е поредният участник, седнал в горещия стол. Той е от Варна и е бил механик на подводница, а към момента е преподавател по механика. Неговото представяне бе на ниво, но по мнение на зрителите, водещият го е объркал:

И какво стана накрая?! Заблудиха го с въпроса за AUKUS, че много знае и накрая се обърка! Един умен човек не можа да вземе парите, които обикновени състезателки ги вземаха. Не е виновен Билалов, както всички пишете тука. Просто така са направени въпросите. Помислиш си, че си добър и после се проваляш. Как си взе предното момиче парите. Обяви 2000 лв. за сигурна сума и си я взе. Това бе една голяма грешка на Румен Стоянов.

Като ги питат да обявят ли следващия въпрос за сигурна сума и те не се съгласяват. Защо?

Могат само да загубят, както и се получава. Обявяваш сигурна сума, не когато ти остане един жокер, а когато са ти останали 2 жокера. Обяви я и после рискувай! Защото едно е да си отидеш с 2000 лв., друго с 500 лв. Само защото не си обявил втора сигурна сума.

Изключително грозно е как водещия помага на жените, усмихва им се, шегува се с тях и буквално ги тика напред… Дава им парите в ръцете, а с мъжете се прави на много остроумен и пуска тъпи коментари.

Язък за Румен Стоянов. Много начетен човек.

Прецакаха човека. Беше се насочил правилно към Самуил, но вече атакуваше сериозните суми и го подхлъзнаха. Важното е, че и зрителите са си направили изводите.

Този човек , толкова умен , и накрая се подведе , че не трябва да спечели. Билалов до сега ми харесваше, вече не ! Няма да гледам продаването ! Аз с тъпата си глава отговорих на въпроса , този човек е бил там и се получи как да се обърка , за да им угоди.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 4 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар