Home » България » Знакови абитуриентки от Пловдив скриха шапката на Холивуд с тоалети (СНИМКИ)
Знакови абитуриентки от Пловдив скриха шапката на Холивуд с тоалети (СНИМКИ)

Знакови абитуриентки от Пловдив скриха шапката на Холивуд с тоалети (СНИМКИ)

Макар абитуриентските балове  в по-голямата част от страната вече да приключиха, в мрежата още „отекват“ снимките на най-атрактивните зрелостници тази година.

Безспорно сред атракцията на сезона можем да причислим пловдивските абитуриенти, някои от които спокойно конкурираха холивудските звезди на червения килим.

Преброяване от 1 до 12, рев на мотори и автомобили, много стил и блясък преобладаваха в атмосферата на града и въпреки, че баловете приключиха, еуфорията в социалните мрежи продължава.

Голяма част от абитуриентите публикуваха снимки в Инстаграм и други платформи, в които показаха на каква визия са заложили.

В този материал ще ви покажем част от абитуриентите, които споделиха кадри в мрежите от един от най-важните мигове в животите им.

Погледите пред Новотела събра синът на кмета на Община „Родопи” Михаил Михайлов, който завършва Хуманитарната гимназия.

абитуриент бал

Зрелостникът се занимава професионално с футбол, като играе за ФК „Куклен”, а за важния ден беше избрал да дойде с впечатляващ ретро автомобил „Мерцедес”, собственост на баща му и изискан костюм.

Сияна Славова, която завърши ПГ по туризъм „Проф. д-р Асен Златаров“ в Пловдив, заложи на черна тюлена рокля с разчупен дизайн.

абитуриентка черна рокля

Сияна има персонален блог в Инстаграм и публикува най-различни снимки и сторита от ежедневието си. Най-вероятно ще продължи обучението си в Пловдив и ще се развива в сферата на туристическия бранш.

абитуриентка фотосесия

Едно от новите попълнения в поп фолк средите Данна също показа провокативна визия.

Данна абитуриентка

Абитуриентката Даниела Пирянкова (както е рожденото име на изгряващата звезда) бе заложила на дълга телесна рокля, с златни и сребърни акценти по нея.

Даниела Пирянкова

Пловдивчанката Маргарита Стойкова, която завършва Езикова гимназия „Иван Вазов” в Пловдив бе с открояваща се дълга зелена рокля и семпъл грим. Маргарита придоби популярност покрай ролята си като „Венета” в сериала „Татковци”.

Маргарита Стойкова бал

Освен това тя публикува и влогове в своя youtube канал, в които представя ежедневието си, приятелите си и показва любимите си занимания.

Маргарита Стойкова абитуриентка

Алекса Колева, която завършва Търговската гимназия прикова погледите на всички пред Новотела със своята екстравагантна визия. Красивата абитуриентка се появи на своя бал с пищна червена рокля, която нямаше как да остане незабелязана.

Алекса Колева абитуриента

Алекса е дъщеря на известен пловдивски диджей и след завършването си има намерение да продължи обучението си в Пловдив.

Тази година Тодор Павлов и Петър Андреев от представителния отбор на Локомотив са абитуриенти. Двамата завършват 12-ти клас, като покрай графика с тренировки и мачове, намериха време и за своите балове.

Тодор и Петър абитуриенти

Пловдивската гимнастичка Елица Ангелова пък заложи на по-изчистена визия, като роклята и бе в бежовата гама.

Елица Ангелова бал

красива абитуриентка

Пловдивчанката завършва Френска езикова гимназия „Антоан дьо Сент–Екзюпери“. Елица спортува от малка, като неведнъж е представяла града ни на различни състезания и е печелила отличия.

Веселина Стойкова също прикова погледите с провокативната си визия.

бална рокля

Абитуриентката избра за своя бал черна рокля с цепка на крака и пера, а косата и бе прибрана на опашка.

Една от талантливите гимнастички в Пловдив Снежана Колева също е абитуриентка. Тя е била част от националния отбор за девойки по художествена гимнастика. Има спечелени близо 70 медала от международни и държавни състезания. Освен за матури, в момента Снежана се готви за държавно първенство категория „Елит“.

пловдивски абитуриенки

Гимнастичката има намерения да продължи да се занимава със спорт, като дори има желание да се ориентира и към треньорска дейност.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 0 Средна оценка: 0]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар